неділю, 10 лютого 2019 р.

Назаренко почала діяльність на посаді з брехні, чим закінчить?

Нова голова Подільської райдержадміністрації, призначена президентом Петром Порошенком з випробувальним терміном у три місяці, почала свою діяльність з відвертої прилюдної брехні. Вона намагалася обдурити присутніх у залі, громаду і своє керівництво.

На представлення голови Подільської райдержадміністрації не були запрошенні представники Подільської районної Ради, державного органу з яким райдержадміністрація повинна співпрацювати, і виконавчим органом якої є по діючому закону.

На запитання журналіста Олександра Ярошенка: "Чому представники райради не були запрошені Назаренко С.Б. відповіла, що усі представники рад були запрошені. Коли журналіст перепитав, чи правду вона каже, голова райдержадміністрації підтвердила свою брехню.

Далі дивіться:


Також від КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ: по абсолютно підтвердженних фактах не був на презентацію запрошений і мер Подільська Анатолій Іванов. Хоча заступник губернатора Одещини Віталій Свічинський заявив, що сподівався його зустріти. Але хитромудре керівництво райдержадміністрації зумисне не організувало таку можливість.

Від Куяльницької сільської ради була прислана Тетяна Костюк. Сам же Іудушка Паламарчук у цей час сидів у своєму віджатому у райради кабінеті, принципово проігнорувавши зустріч з віце-губернатором Свічинським. Так само на роботі знаходилась і його перший зам Софійка Ходюк, яка теж не пішла на зустріч, хоча за порядком і статусом мала це зробити. На зустріч послали Тетяну Костюк, слугу усіх господ, яка навіщось вперлась у президіум, і потім співала без запрошення там голосом із "Піонерської зорьки" про те, як кораблі Куяльницької селищної ради борознять Большой Театр.

Причиною подібного наглого перфомансу Іудушки Паламарчука є те, що перспертивний політик і менеджер, патріот віце-губернатор Віталій Свічинський перебуває у поганих стосунках із аферистом-рускоміровцем Олексієм Гончаренком, рабом якого є Іудушка Паламарчук. Льошик Гончаренко наказав Іудушкі порушити субординацію і вести себе не як відповідальному чиновнику, а як колгоспному хаму.

Світлана Борисівна Назаренко відома у Подільську не тільки як брехуха, але як кохана теща кримінальника Валерія Ковальова, який зараз перебуває у тюрмі за бандитизм.

Також сумно відома з оборутками і віджимом квартир пенсіонерів, які вона скуповувала за безцінь перебуваючи на посаді зав відділом соцзахисту райдержадміністрації.

Сподіваємося, що ця особа буде обмежена трьохмісячним перебуванням на посаді голови райдержадміністрації, і президент України призначить на цю відповідальну посаду когось із більш моральними якостями і менш кримінальною біографією.

Стосовно ж питання поставленного в заголовку, то нехай пані Назаренко згадає чим закінчив свою діяльність на посаді голови райдержадміністрації нинішній голова Куяльницької сільської ради Сергій Паламарчук?

Продовження буде...

https://www.facebook.com/sasha.yangol

Немає коментарів:

Дописати коментар