середу, 13 лютого 2019 р.

Депутат Одеської облради бикує у суді!

Депутат Одеської облради від Жопоблоку Віктор Бубнов, який підробляє адвокатом злочинців, переважно наркоманів-злодіїв, мабуть, як соціально близьких йому, влаштував у Подільському міжрайонному суді мерзенний злочин.

Під час судового засідання, коли суддя вийшов для прийняття рішення, він почав у брудній лайливій нецензурній формі погрожувати процесуальному керівнику прокуратури.

Розперезавшись у стінах держустанови Бубнов ображав брудною лайкою прокурора, погрожував його знищити.

У слідства є аудіозапис безчинств депутата Бубнова, а також свідки його злочинного хуліганського вчинку.

На підтримку Бубнова у суд прийшла команда місцевих сепаратистів в особі істот Майтали, Левицького та Десятникова.

Це не вперше, коли Віктор Бубнов прилюдно погрожує когось знищити. Це звичайна практика депутатів від Жопоблоку, вихідців з партії Регіонів, до якої належав і Віктор Бубнов. Вони звикли таким чином добиватися своїх брудних цілей.

Свого часу він погрожував знищенням віце-меру Подільська, погрожуючи пістолетом віджав бізнес у Едуарда Моляки, коли, працюючи начальником слідства Котовської міліції, збив на машині у нетверезому стані людину в центрі міста, примусив взяти провину на себе свого підлеглого слідчого міліції Юрія Тіору.

Але зараз безчинства безпредєльщика депутата Бубнова перейшли усі межі! Він погрожує прокурору при виконанні його обов'язків у залі суду!

Не будемо забувати і знищенну зусиллями Бубнова стелу Героїв Небесної Сотні!

Отакий повзучий Жопоблок!


Коли в країні триває війна, гинуть наші хлопці на фронті, сепаратисти друзі Бубнов і Чорний намагаються за допомогою безпредєла встановити свої порядки часів Януковича у наших містах.

Якщо навіть правоохоронці не можуть себе захистити себе від тотального беспредєла банди Чорного-Бубнова і їхніх тітушок-"активістів", то на що, на чий захист, розраховувати простим громадянам міста?

Знову на добровольців?

Немає коментарів:

Дописати коментар