вівторок, 6 березня 2018 р.

Знімаємо мірку


Мал золотник, да фальшив...

27 коментарів:

  1. Два метри вглиб, метр вздовж. ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    ВідповістиВидалити
  2. 1,2 метра на 0,6 метра. Во весь рост. Ещё и останется.

    ВідповістиВидалити
  3. Паращенко и Питак политические гномы!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Да они просто барыги-мафиози, причём здесь политика? То что их крышуют Гончаренко со Шмушковичем? Так они тоже барыги. Бабло и откаты рубят со всех.

      Видалити
  4. Есть ещё одно говно в Подольскому районе это Маланюк Александр , человек Паращенка, незаконно земли отжимает в Липецку! Людям не весь пай отдают, запугивает людей и угрожает расправой!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Маланец сука, скот!

      Видалити
    2. Це той у кого коханка Інна Михайлівка ? Він їй купив Мерседеса нового, білого кольору. В селі кажуть , що він її протягнув до депутатства та в комісію!

      Видалити
    3. Ходить в сауну до Івасьова з Пітаком, та ще й з дівчиною-фермером з Липецька . Сидять до 2-00 годин ночі. Рвуть її во всі отвори мабуть. А мати її з Міражу по пьяні вже собі мріє о зяті Малянюку Сашка. Чоловік її не давно загинув в ДТП , а вона вже думає на кого вскочити.

      Видалити
    4. Нам відомо, що у сауні Івасьова усе пишется на відео. Звертаємося до людей, які мають змогу викупити відео з Пітаком та Маланюком зробити це і надіслати відео нам. Обіцяємо опублікувати без купюр. Народ має право знати як відпочиває та розважається керівництво

      Видалити
  5. Маланюк хуйло! Деньги и пай людям не отдаёт ! На весах по зерновым людей дурит! Часто угрозы слышал от его людей в наш адрес! ПИТАК его друг! Ахуел сука! Как тут кто-то писал что будем жечь ему ночью поля!!!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Нам відомо, що у сауні Івасьова усе пишется на відео. Звертаємося до людей, які мають змогу викупити відео з Пітаком та Маланюком зробити це і надіслати відео нам. Обіцяємо опублікувати без купюр. Народ має право знати як відпочиває та розважається керівництво

    ВідповістиВидалити
  7. Это та старая ведьма с Миража которая торгует с под полы самогоном и травит АТОшников? Так она за Россию !

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ага, гарячим кипятком пісяє за Росію! (((

      Видалити
    2. Як на Партизанах написали "яке їхало таке здибало". Хіба можуть свати Панепалючки бути не за росію? А про палений самогон підтверджую. Продає.

      Видалити
    3. Ага, а Інна балатувалася і обралася від "Свободи". Що на це скажете?

      Видалити
    4. Свободовка ебётся в баньке с регионалом Питаком! Дурдом...

      Видалити
    5. Сумно. Що партія "Свобода" на це не відреагувала. По наших даних вона балотувалася по фальшивих документах, які їй підсунула Агєєва-Понепалючка. А це - кримінальна відповідальність. Ці розбещені безголові можновладці-вори впевнені чомусь, що їм за злочини відповідати не доведеться. Але це не так. Фальсифікація документів - то вже занадто. То прямий карний злочин. Очікуємо реакції керівництва партії "Свобода"

      Видалити
  8. Так вона йшла як самовисуванець (таємний агент БПП) , вибори їй зробив Пітак

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. По документах, що опублікував КВУ, вона - представник "Свободи". А те, що "таємний агент БПП", абсолютно згодні. Свого часу, у 2014 році, її родичка ТС Агєєва одночасно очолювала і БПП і "Свободу". Там досвід махінацій і маніпуляцій великий

      Видалити
  9. Оце піздець! Батько в неї не встиг загинути як вона там стала управляючою колгоспом! Батько в неї нормальний чоловік був, не жадібний, дуже гарні знайомий з Синьком , а ця потвора знюхалась з болгарами та ще й в БПП ! Як в неї ще люди свої паї не заберуть? А Малянюк з Пітаком все ж таки правда що купили їй новенького білого джипа Мерседеса після смерті батька. От такі справи!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Білі "Мерседеси" у подарунок коханцям і коханкам то загальна біда нашого міста :)

      Видалити
  10. Твари, карлы ненасытные!

    ВідповістиВидалити
  11. Шоб ви здохли, болгарські худоби!

    ВідповістиВидалити
  12. Нічого страшного! Прийде час збирати врожай, побачимо які будуть феєрверки .

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Зараз вони гріють руки на нас, фермерах, а тоді ми погріємося )

      Видалити
  13. На цвинтарях Подільського району земельне місце надається безкоштовно. Навіщо цим двом гроші?

    ВідповістиВидалити