вівторок, 20 березня 2018 р.

Організоване злочинне угрупування Сергія Коваля продовжує безкарно скоювати злочини!

Палітра кримінальних злочинів клана Ковалів неймовірна широка і різноманітна: це і грабіж пасажірів власних автобусів, і дерибан бюджету, і підробка уставних докуменів їхніх фірм, і хабарі правоохоронцям, і розкрадання надрів України і ще багато чого, про що ми інформуватимемо громадскість у наступних публікаціях.

Клан Ковалів - то ракова пухлина не тільки на тілі нашого краю, але й усієї України. ОЗУ кримінально розширює не тільки території своїх злочинів, але й залучає у свою орбіту нові кримінальні структури і осіб.

В Кодимському районі, біля села Олександрівка, є пісчаний карьєр, продукцію якого усі мешканці Подільська можуть купити через оголошення на паркані ковалівського офісу по вулиці Чикаленка (Соборній)

Сергій Коваль та його сімейка коли брали в оренду цей карьєр, давали купу зобов'язень, які не виконали. Коваль обіцяв відремонтувати дитячий садочок в селі Олександрівка Кодимського району, натомість просто розібрав його на будівельні матеріали і продав ці будматеріали. Пограбував дітей, сука!

Далі, Коваль підробив рішення райради для оформлення документів на карьєр. Рішення було одне, в мінюст пішла "фількіна грамота" від Коваля. Підробка документів у наявності!

Фальсифікацію документів вперто не помічає відділ по боротьбі з економічною злочинністю, куди Коваль заніс "котлету".

Аудіо про цей факт буде викладене в наступних публікаціях, як і усі документи по Олександрівському пісчаному карьєру.

Тож пісок, яким торгують фірми Коваля, є тупо краденим. Це результат рейдерського грабіжництва.

А Сірожі Ковалю, другу колишнього прокурора Льошенкі Галактіонова, давно треба їхати в ту зону, де наркотики під забороною.


Бо такі бєспрєдєльні злочини, що творить С.Коваль, можливо скоювати тільки під дією наркоти. До вживання якої Сірожа, судячи з його кримінальних вчинків, знову повернувся.

ВОР ДОЛЖЕН СИДЕТЬ В ТЮРЬМЕ!

2 коментарі:

  1. Я помню как его папаша шел к власти где и сколько он он украл, как вам написать и скинуть документы?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Адреса вказана у Контактній формі. Зв'язок надійний. Чекаємо

      Видалити