четвер, 21 грудня 2017 р.

Наші земляки-молдовани рвуться до влади у Таїровській громаді. Показуємо ці писки

Усім одіозно відомий на Одещині шахраюга-депутат обласної ради жопоблоківець Іван Стреля, який пройшов у 2015 році по м. Подільську, і який родом із села Липецьке Подільського району, вирішив «пропихнути» сина в депутати Таїровської селищної ради. Вибори до якої відбудуться 24 грудня цього року!

Між іншим, жопоблок на виборах у Таїровську ОТГ, йде потужно – вибили основного конкурента на посаду голови такого собі дагестанця Хасаєва, і яка представляє собою дуже ласий шматок землі під самою Одесою, ба більше – жителі Совиньону, Червоного хутору, Чорноморки (тепер це юридично с. Лиманка) вважають себе одеситами, як і Стреля Іван разом з сином.

Ось і Міша Стреля вирішив, так сказати, з грязі в князі: обрав собі округ № 16 (їх усього 26) саме там, де вони живуть і мають величезніший шмат землі, і хоче стати депутатом Таїровської селищної ради. Для чого, тут, думаю, і гадати не треба: земля на території цієї ОТГ – найдорожча в Одесі, чого вартує лише ж/м Совиньон, Радужний, Царське село!

Але йде Стреля Молодший якось зовсім непідготовлено. Закінчивши Юракадемію Кідалова, він на тяп-ляп пропонує виборцю-одеситу не передвиборчу програму, а шматок лайна…

Знайомтесь: сама програма дебільному коротка – всього 4 обіцянки, в трьох з яких Міша обіцяє "зберегти, проконтролювати і роздерибанити бюджет громади" чесно, прозоро, справедливо!

Все як робить Жопоблок.



Лише в останньому пункті програми Міша обіцяє представляти інтереси жителів Таїрово «кваліфіковано»! Цебто як? Дуже просто: як юрист з вищою освітою жоден житель громади не зрозуміє, де його обдурить Жопоблок, тобто Міша Стреля і його Команда його батька депутата-шахраюги Ваньки Стрелі.

А наостанок, що і виборець в Подільську і Подільському районі розумів, що таке клан Стрелі, фото будинку культури, який знаходиться на землі цієї родини… Цей будинок культури згорів минулого року при невідомих обставинах! Місцеві кажуть, що якійсь родині було невигідно мати цей будинок на своїй землі і територія дуже підходить для того, наприклад, щоб тут побудувати супермаркет! Бажано ще  й на бюджетні кошти.

Ось такі загадки! І кому ж це вигідно було підпалити діючий будинок культури? Ніхто не здогадується, навіть поліція…


Поки йдуть такі гарячі пристрасті в Таїровській громаді, де наші земляки молдовські липечани-штрейхбрехери йдуть потужно Жопоблоківським фронтом на вибори.

В цей час в маршрутки грузяться з Липецького ще одні «молдовани» під прикриттям – 80 жінок та чоловіків, які відпрацювали на виборах у Подільському районі на Паламарчука, а тепер їдуть підтримати Мішу Стрелю та його жопоблоківського друга на посаду голови громади – Сергія Обертуна!

І вже місцеві кажуть, що технології ті самі, тільки грошей пропонують більше ніж подільчанам: в нашому районі пропонували 300 вперед і 300 після (всього 600), в Таїрово пропонують 500 вперед і 500 після (всього 1000 грн).

Мешканці Таїровської громади, Стреля хоче вас купити? Не продавайте своє майбутнє!

Просто подивіться на обличчя того старого прапора-шахрая, що стоїть за спиною Міші Стрелі та Сергія Обертуна. Ві смикає ними, як маріонетками, а вас вважає бидлом, лохами, яких хоче розвести, щоби продовжувати грабувати Вашу землю.


Котовський Партизан Тетяна Костюк (Мата Харі)

Немає коментарів:

Дописати коментар