понеділок, 25 грудня 2017 р.

Котовська місцева прокуратура повела рішучий бій із забруднювачами атмосфери у місті

Подільчани останній час були змушені проживати в умовагах екологічної катастрофи, яку створював "Котовський асфальтнобетонний завод". Чорний попіл вкривав шаром чорного бруду цілі мікрорайони міста. Видимість на деяких дорогах міста через густий чорний дим була майже нульовою. Люди дишали смородом угарного газу.

Місцеві мешканці були обурені і протестували. Котовська місцева прокуратура розпочала кримінальне провадження і подала позов до суду на  "Котовський асфальтнобетонний завод".


І ось, нарешті, у грудні  слідчий суддя виніс ухвалу, на підставі якої Котовська місцева прокуратура провела обшук на території та у приміщеннях, що розташовані за адресою: Одеська обл., м. Подільськ, вул. Соборна, 281 і належать ВАТ "ОБЛАСНІ ШЛЯХИ", де саме і базується "Котовський асфальтнобетонний завод".

Під час арешту було вилучено документи фінансово-господарської діяльності фірми "Котовський асфальтнобетонний завод" за 2017 рік, а також вилучено установку для виготовлення асфальту Д -597, яка є властністю ТОВ "Котовський асфальтнобетонний завод"

Після цього Котовською місцевою прокуратурою було направлено клопотання до суду про накладення арешту на установку для виготовлення асфальту Д -597. Суд задовільнив клопотання Котовської місцевої прокуратури. Установка Д-597 знаходиться під арештом.

Дякуючи діям Котовської місцевої прокуратури відтепер мешканці Подільська будуть дихати чистим повітрям.

Порушникам закону, забруднювачам повітря, "світить" стаття 241, ч.1 ККУ.

Усі слідчі дії по кримінальному провадженню  № 42017161340000071 відбуваються під безпосереднім керівництвом і наглядом  прокурора Котовської місцевої прокуратури старшого радника юстиції Віталія Олександровича Мельниченка.


З тих пір, як Котовську прокуратуру очолив Віталій Мельниченко, усі співробітники прокуратури стали працювати оперативно і як злагоджений механізм. Наснаги вам, хлопці.

4 коментарі:

  1. Дякуємо. Мешканець Подільська

    ВідповістиВидалити
  2. При Лёше Галактионове такое было бы невозможно! Галактионов бы просто стряс денег с владельцев асфальтного завода. А потом бы обьяснил всем почему невозможно закрыть этот завод. Присоединяюсь к благодарности.

    ВідповістиВидалити
  3. Да много изменилось в работе прокуратуры. Сейчас заходишь в прокуратуру посетителем себя чувствуешь. А при Галактике чуствовали все себя в прокуратуре назойливым быдлом. При Мельниченко отношение к людям изменилось...

    ВідповістиВидалити