пʼятницю, 15 грудня 2017 р.

В Подільську прокуратура поновила права дітей на вільний доступ до дошкільної освіти


За втручання прокуратури поновлено права дітей на дошкільну освіту у закладах м. Подільська.

Зокрема, Одеським окружним адміністративним судом задоволено позов Котовської місцевої прокуратури про визнання незаконним та скасування рішення виконавчого комітету міської ради, яким фактично було обмежено права дітей, батьки яких не зареєстровані та офіційно не працевлаштовані на території м. Подільськ на зарахування до дошкільних закладів.

Слід зазначити, що відповідно до Конституції України та профільних законів ніхто не може бути обмежений у праві на здобуття освіти. Законодавство гарантує право на освіту кожній дитині незалежно від місця проживання.

Від Котовських Партизанів: тобто, прокуратура відмінила підарастичне рішення міськради, жадібність і підлість івановської мафії, яка відбивалася на маленьких дітях, які вже в їхньому віці мали відчути розшарування у феодальному суспільстві, створеному Івановим у Подільську. Ну й шикарна можливість для корупції, шмат, який кинув Іванов своїм клевретам.

Колись дебіли із 3-ої школи, ще в радянські часи, вигадали дітей офіцерів формувати в один клас, а дітей прапорщиків - в другий. Біла, мовляв, кістка та прислуга.

"Совок", який насаджує Анатолій Іванов і його геронтофільна команда у Подільську, завжди був підлим, мерзенним і жадібним.

Але, Слава Богу, у нашому місті з'явилися адекватні люди, які дають відсіч несправедливості і всепоглинаючій жадібності подільської влади.

Прес-служба прокуратури Одеської області

https://od.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_t=rec&id=220849

Немає коментарів:

Дописати коментар