пʼятницю, 1 грудня 2017 р.

Вітаємо зі Святом!

Котовські Партизани вітають працівників Котовської міжрайонної прокуратури зі Святом, Днем працівників прокуратури!

Зичимо Вам завжди перебувати на варті правопорядку, закону та справедливості! Бути неупередженними, щирими та ретельними у своїх діях та обов'язках.

Відмітимо, що з приходом до керівництва Котовської міжрайонної прокуратури старшого радника юстиції Віталія Олександровича Мельниченка, ситуація в прокуратурі змінилася докорінно. Прокуратура стала належно виконувати свої прямі функції за наглядом дотримування закону і перестала бути рейдерською і рекетирською конторою, якою Котовська прокуратура була за часів його попередника Олексія (Альошеньки) Галактіонова, коли корупція і бездіяльність в цьому органі квітла махровим квітом.

За рік перебування Віталія Олександровича Мельниченка на чолі Котовської міжрайонної прокуратури почалася реальна боротьба проти корупції та хабарництва в ешелонах влади 8-ми районів півночі Одещини (реальні справи по меру Кодими Володимиру Скляруку та ін.), важкі удари по контрабандистському бізнесу нашого регіона (арешт контрабандиста  Барбулата (Барбоса) та ін.), справи проти вирубки лісів Півночі Одещини (справи дібровського лісу, лісу під Байталами, у Загниткові, та ін.) посадки кримінальних авторитетів нашого краю (справи Ковальова та ін.), очищення правоохороних органів від злочинних елементів (тут поки, не будемо розголошувати, аби не "вспугнуть"!) та справи по інших напрямах, які нарешті почали розслідуватися і доводитися до суду!


Багато резонансних справ по цих та інших темах знаходяться у стадії слідства з великою йомовірністю передачі у суд!

Корупція, бандитизм, знищення довкілля, рейдерські схеми, протидія сепаратизму - це те з чим реально почала боротися Котовська прокуратура!

На відміну від нинішньої ситуації, при прокурорі Галактіонові не було розкрито жодної резонансної справи! Жодної! (Тільки бабульок з базару за незаконну торгівлю "семками" Альошенька вмів до суду довести! Та поборотися за рейдерський шматок).

Натомість була створена ОЗУ на чолі з Галактіоновим-Чорним, яка кришувала кримінальний бізнес: контрабанду, наркотрафік та наркоторгівлю, рекет, незаконне використанняя сільськогосподарської землі, обкладався корупційним податком увесь бізнес, вимагалися гроші з аграріїв, обкладалися "общаковим" бізнесом корупціонери у владі, віджималися на користь ОЗУ легальний і нелегальний бізнес регіону.

Тож сьогодні, справді, Свято для працівників Подільської прокуратури, бо вони стали виконувати насправді прокурорські фунції.

І ми раді, що, за нашими неофіційними джерелами, сумлінна робота керівника Подільської прокуратури Віталія Мельниченка була відзначена його керівництвом, і він був нагороджений фірмовим годинником з гербом Прокуратури України.

Напевне, от таким:


По заслугах, як то кажуть, і честь!

Гарна корпоративна відзнака та визнання від колег!

Вітаємо!

Так тримати!

Немає коментарів:

Дописати коментар