понеділок, 12 червня 2017 р.

Націоналісти покарали проросійського найманця в Києві

Найманець Дмитро Петрук розкаявся і зізнався, що йому платили кошти з Росії.

На початку року Інститут зазнав неодноразових нападів. Було розбито шибки, підпалено двері та облито кров'ю вхід. Відповідальність за ці події взяла на себе проросійська організація "Славянская стража".


Активісти руху С14 оголосили винагороду за пошук інформації про ватажка сепаратистського формування, який не приховував свого обличчя. Удалося зібрати більше десяти тисяч гривень, але українці відмовилися брати кошти за інформацію про найманця. Всі кошти були витрачені для волонтерської допомоги "Народному тилу", морському піхотинцю Тарасу Чмуту та на взвод сержанта Збройних сил України Валерії Бурлакової.

Закликаємо усіх громадян України усвідомити, що найматися за гроші для виконання російських провокацій - це вкрай небезпечна для здоров'я авантюра.

С14 надають винагороду в тисячу гривень за інформацію щодо сепарських організаторів. Залежно від обсягу винагорода може зростати. Цікавлять спортклуби з яких походять найманці, а також інші місця, де вони вербують тітушню.

https://www.youtube.com/watch?v=T2_6O3-a0XY

3 коментарі:

  1. Так буде з кожним сєпарам! І в Подільську теж!

    ВідповістиВидалити
  2. Если правоохранительные органы не могут защитить патриотов, патриоты защитят себя сами! Если правоохранительные органы не могут найти сепаратистов, патриоты найдут их сами! Молодцы хлопцы! Приезжайте в Подольск!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ага, и сразу надо навестить семейку Осадчих-сепаратистов!!! Причём сначала пиздить а потом дать предсмертное слово...

      Видалити