неділю, 11 червня 2017 р.

Усе таємне стане явним. Усі злочини будуть покарані

Після поспішного зносу пам'ятнику, переляканою візитом Степанова Понепалючкою, кривавому кату Гришкі Котовському на Привокзальній площі в Подільську, як після сходу снігу повилазили злочинні гріхи подільської влади.

Подивіться на решки постамента пам'ятника: зверху то шар мармурової плитки (із справжнього мармуру, покладена при будівництві) решта - то псевдомармур, імітація, зроблена і покладена колишнім першим заступником Іванова Сергієм Ковалем. Під видом рекострукції-реставрації Коваль обідрав справжній цінний мармур, присвоїв його собі, а на його місце поклав оту дешеву підробку!


Верхній шар зірвати не зміг (раніш цемент робили на совість) і цей шар став свідком його злочину! Дивіться уважно на фото.

Нажив на цій афері аферист Коваль сто тисяч гривень. (20 тис. долярів по тодішньому курсу!)

Мармур був пущений на стружку.

А Понепалючка, яка стільки часу на посаді і до цього створювала перешкоди декомунізації (одна історія із намаганням залишити назву Котовськ чого тільки варта!), тепер воровським чином (вночі) знесла пам'ятник Котовському у відсутність Іванова, аби похизуватися перед губернатором.

Хоча стільки років громадські активісти твердили про необхідність це зробити, але думка громади не цікавить Понепалючку, вона боїться лише гніву губернатора і холуйськи вислужується. Бо його гнів може призвести до втрати посади, воровство на якій наразі є єдиним доходом кримінальниці Понепалючки.

Та Господь бачить безсоромне воровство подільської влади. І усі вони понесуть заслужене покарання

П.С. Сподіваємось, губернатор дізнається, як Понепалючка противилась увіковіченню пам'яті Євгена Чикаленка в назві вулиці міста, про те, що в Подільську стараннями місцевої влади існує вулиця Ватутіна, побачить три "живі" пам'ятники кату Котовському, взнає, що кістки Котовського не перепоховані згідно рішенню міськради. Бо виконавча влада міста є сєпарською і вміє тільки начальству в очі пилюку пускати!

  
Тепер це пам'ятник Харківському ярмарку! По Харківському ярмарку теж є великі питання до першого віце-мера Тетяни Понепалюк!

1 коментар: