пʼятницю, 16 червня 2017 р.

Корупціонери на півночі Одещини у зв’язці з відвертими нелюдами. Клан Чорного-Галактіонова

Громадяни Півночі Одеської області дуже стурбовані активізацією діяльності злочинного угруповання у складі  громадян  Чорного І.Б., Бубнова В.І., Галактіонова О.І., Тіори Ю.П., які з використанням своїх корупційних зв’язків та владних повноважень, вчиняють тяжкі кримінальні злочини.

До 2016 року, коли посаду Котовського міжрайонного прокурора, а у подальшому керівника Котовської місцевої прокуратури, займав пан Галактіонов О.І., на території Подільського та решти районів Півночі, на чолі з ним утворилося та «успішно» діяло угруповання у складі колишніх працівників податкової міліції Чорного І.Б., Тіори Ю.П., адвоката та на даний час депутата обласної ради Бубнова В.І., інших.

Так, протягом останніх років для представників малого та середнього бізнесу, фермерських господарств, комунальних підприємств Подільського та решти інших районів Півночі Одеської області, стало нормою безпідставне порушення за вказівкою Галактіонова О.І. стосовно них кримінальних проваджень за зверненнями колишнього очільника Котовської податкової міліції, а нині представника громадської організації «Громадська рада північного регіону» Чорного Ігоря Борисовича.

Мета створеної угрупованням Галактіонова О.І. громадської організації одна – незаконне збагачення усіх її членів та особисто колишнього прокурора.

Схема незаконного збагачення полягає у ініціюванні Чорним І.Б., порушення кримінального провадження стосовно певного суб’єкта із подальшим отриманням від останнього неправомірної вигоди за не притягнення до кримінальної відповідальності. Чорний заявник та у подальшому «порешатель», Галактіонов О.І., його підпорядковані працівники та поліція – інструмент примусу до сплати злочинній групі неправомірної вимоги. У деяких «складних» ситуаціях, в ролі підбурювача до сплати хабара, виступав депутат обласної ради – адвокат Бубнов В.І., який використовуючи свій статус пропонував їм «стопроцентний захист», пояснював «нерадивим» їх неправильну поведінку. До речі, останній, нехтуючи своїми прямими депутатськими обов’язками щодо представництва та захисту інтересів виборців, являючись колишнім начальником слідчого відділу Котовського відділу міліції, у званні полковника, без сорому та здравого глузду захищає зухвалих контрабандистів, членів діючих у м. Подільську та решти районів Півночі ОЗГ, які спеціалізуються на «рекеті», збуті зброї та наркотиків, азартних іграх, крадіжках та грабежах.

Приклад тому, участь у проведенні обшуків та інших слідчих діях в якості захисника членів ОЗГ у кримінальних провадженнях Подільського ВП ГУ НП області.

Слід зазначити, що Бубнов, Чорний та Тіора працювали разом у слідчому відділі Котовського відділу поліції, ще тоді займаючись продажем карних справ та здирництвом, потім Чорний ставши очільником податкової міліції, взявши у заступники Тіору, продовжили цей шлях.

Одним з яскравих прикладів злочинної діяльності групи Галактіонова О.І.  є епізод отримання  через Чорного І.Б. від представників ТОВ «Панда» хабара в сумі 10 тис. доларів США, які члени групи отримали    у 2016 році. Подальше намагання Чорним І.Б. та Галактіоновим О.І. отримувати від представників ТОВ «Панда» щомісячно незаконну винагороду в сумі 10 тис доларів, закінчилося ініціюванням через депутата ВР України Арьєва притягнення Галактіонова О.І. до відповідальності та звільнення з органів прокуратури.

«Невдалим» виявився факт вимагання групою Галактіонова О.І. незаконної винагороди від директора КП «Подільський водоканал» Кашульського В.М., стосовно якого з цією метою Котовською прокуратурою було розпочато кримінальне провадження за ст. 191 КК України. Як нам стало відомо, за втручання Генеральної прокуратури України, провадження стосовно цієї особи було закрито з реабілітуючих підстав.

Окремо, слід зупинитись на діяльності члена злочинного угруповання – Тіори Юрія Парфірійовича, колишнього працівника податкової міліції, який неодноразово ставав об’єктом оперативних розробок спецслужб у зв’язку з фактами корупції та хабарництва, підозрюваним у кримінальних провадженнях тощо.

Ще у далекому 2001 році тодішній заступник начальника оперативного відділення податкової міліції Котовської ДПІ Тіора Ю.П. під керівництвом свого начальника Чорного І.Б., фактично бандитським шляхом відібрав у представника ТОВ «Данко» Дубрави В.К. та через свою фірму реалізував  товар (грецький горіх) на «баснословну» на той час суму в розмірі  471 тис. 408 грн. За вказаним фактом порушувалася кримінальна справа, у якій Тіора Ю.П. допитувався як підозрюваний, проте завдяки корупційним зв’язкам Чорного І.Б. у колишній Котовській міжрайонній прокуратурі, справа стосовно останнього була безпідставно закрита за відсутністю складу злочину.

Саме до того моменту, коли вони ледве не сіли в тюрму (про це нижче), Чорний та Тіора почали ставити на коліна весь бізнес Півночі області, отримуючи гроші з усього – пунктів металолому, з кришування товарної контрабанди з території ПМР, магазинів та торговельних лотків, стихійних ринків, фермерських господарств.

Нарешті, коли обурення народу дійшло свого апогею, у 2013 році Чорний та Тіора стають фігурантами ще одної справи обласної прокуратури за фактом вимагання хабара, де на превеликий жаль, завдяки непрофесіоналізму окремих працівників внутрішньої безпеки податкової міліції, а можливо свідомого саботажу з їх боку, на хабарі були спіймані лише рядові виконавці. Розкривши себе, опера схопили хабарників, не дочекавшись моменту коли, як було обумовлено, гроші потраплять у кишені Тіори та Чорного. Не дивлячись на те, що під час обшуків за адресами їх проживання вилучалися дорогі коштовності, здобуті злочинним шляхом гроші, а у Тіори Ю.П. крім того – документи з ОРС з грифом «цілком таємно», їм знову вдалося вийти «сухими з води».

Нарешті, після звільнення з податкової, пристроївшись «казначеем» Галактіонова О.І., Чорному І.Б. вдалося впіхнути в прокуратуру, на посаду першого заступника керівника Котовської місцевої прокуратури Тіору Ю.П., який як вірний служака, почав обслуговувати їх клан, відкриваючи та закриваючи «важливі для них» кримінальні справи.

На даний час, Тіора Ю.П., являючись повним профаном і бездарним «недопрокурором», намагається з останніх сил утриматись в кріслі задля обслуговування інтересів пана Чорного І.Б. та «пенсіонера» Галактіонова О.І., які вирішили продовжити свою відверту злочинну діяльність.

Після призначення на посаду керівника Котовської місцевої прокуратури Мельніченка В.О., який почав активно протидіяти цьому ОЗУ, Тіора Ю.П., як «смотрящий» Чорного І.Б. по прокуратурі, повністю «зливає» службову та таємну інформацію членам ОЗГ Чорному, адвокату Бубнову, іншим членам, яка використовується з метою створення негативного іміджу прокуратури та в «бізнесових» інтересах ОЗУ, збирає компромат на керівника та інших відповідальних працівників, відверто торгує кримінальними справами, отримуючи від адвокатів ОЗУ хабарі у великих розмірах, підбурює на написання місцевих псевдо активістів щодо свого керівника відвертих кляуз, які кормляться з кишені членів ОЗУ. Яскравим прикладом тому є пан Десятніков М.І., колишній «барига», що займався незаконним обміном валюти, а тепер «борець» за народне добро.

Продовжуючи справу свого «наставника» в прокуратурі Галактіонова О.І.,  Тіора Ю.П. продовжує прикривати справи за заявами В. Іванілова, в якого їх банда віджала зариблений ним ставок в селі Коси Подільського району та ледве не посадила за грати по сфальсифікованому обвинуваченню. Нарешті, після повного виправдання його судами усіх рівнів, повернути своє майно Іванілову не вдалося. На теперішній час «члени» організованої Чорним І.Б., Бубновим В.І. організації рибалок «Оберіг», під корупційним «дахом» сільського голови с. Коси, уклали фіктивні договори оренди ставка (не сплачуючи в бюджет сільради жодної гривні), та на повну вибивають промисловим ловом (браконьєрськими сітками) рибу, продаючи її по низьким цінам на ринках та магазинах району і отримуючи надприбутки без сплати податків.

Аналогічним чином, Чорний, Галактіонов та інші члени ОЗУ, через корупційні зв’язки у лісових господарствах Подільського, Балтського, Ананьївського районів області, органах місцевого самоврядування, вирубують ліси та лісопосадки, випалюючи у саморобних, небезпечних для життя людей і навколишнього середовища бочках, без дозволів  управління праці, екології та податкових органів, дерев’яне вугілля, яке без сплати податків, контрабандним шляхом продають у країни Євросоюзу за валюту.        

Будь-які спроби поліції та прокуратури зупинити незаконну діяльність членів ОЗУ, блокуються куратором Подільського ВП Тіорою Ю.П., проплаченими активістами Чорного І.Б. та адвокатом ОЗУ Бубновим В.І.

До речі, адвокат Бубнов, використовуючи свої близькі дружні стосунки з суддею апеляційного суду Одеської області Прибіловим, який входить у колегію суддів з розгляду скарг на рішення слідчих суддів, неодноразово вирішував через нього питання про повернення вилучених слідством речових доказів членам ОЗУ Чорного, Галактіонова, що зводить нанівець подальшу роботу з припинення їх незаконної діяльності.

На теперішній час перший заступник керівника прокуратури Тіора Ю.П. почав заробляти і на смертях людей.

Громадськість не тільки Півночі області а і всієї України сколихнув зухвалий злочин, скоєний у Окнянському районі. Так, в діях зухвалого злочинця, який позбавив життя 2 людей та покалічив малолітню дитину, Тіора Ю.П. за отриманий від адвоката підозрюваного хабар не побачив складу умисного вбивства, перекваліфікувавши його дії на необережний злочин з можливістю у подальшому змінити йому запобіжний захід та звільнити на волю. І таки 15.06.2017 року голова Окнянського суду, начхавши на аргументовані докази прокуратури і триваюче слідство по справі, звільнила нелюда Красевича, що вбив свою дружину, старшу дитину і зробив інвалідом молодшу дитину. Для Тіори і Чорного гроші не пахнуть!


Аналогічним чином, Тіорою Ю.П. у 2016 році «продано» кримінальну справу щодо зґвалтування колишнім працівником прикордонної служби малолітньої дитини, яке мало місце у Окнянському районі. Саме він, контролюючи слідство у Окнянському відділку поліції, за немалі гроші, отримані через Чорного від родичів прикордонника, дозволив підмінити речові докази, які вказували на причетність особи до зґвалтування. Завдяки «зусиллям» Тіори, на даний час справа стосовно ґвалтівника фактично «розсипається» в суді.

Останні події, які сталися у Окнянському районі, це затримання правоохоронцями угруповання відомого на Півночі контрабандиста на прізвисько «Барбос», яке під «дахом» ОЗГ Тіори, Чорного, Галактіонова, Бубнова протягом років знищувало економіку України, поповнюючи власні кишені. Незаперечним доказом цього є те, що захисником «Барбоса» та інших, являється адвокат – депутат обласної ради від «Опоблоку», член  ОЗГ Бубнов В.І. Отакі в нас слуги народу!

Організоване злочинне угрупування Чорного-Галактіонова знову рветься до влади на півночі Одеської області (7 північних районів) щоби остаточно осідлати усі кримінальні грошові потоки і дерибан бюджету.

Через їхню злочинну діяльність у нашому регіоні може спалахнути нова потужна кримінальна війна.

Настав час вплинути на ситуацію, аби не допустити подібного розвитку подій, аби не спалахнула кривава баня, аби злочинці понесли заслужене покарання.

Віримо у патріотів в правоохоронних органах і громадських активістів при підтримці усієї громади вистачить сил покінчити із цим злом, що нищить Україну!

11 коментарів:

  1. ахуеть... твари... а я ведь их всех лично знаю...

    ВідповістиВидалити
  2. Скольким людям жизнь поломала эта банда! Особенно таракан Чёрный! Когда же их наконец то посадят?

    ВідповістиВидалити
  3. Эти уроды живут среди нас и нет на них управы.

    ВідповістиВидалити
  4. Какие суки. И это творилось за нашей спиной, пока мы не знали.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мирні мешканці Німетчини, як пізніше виявилось, теж нічого не знали про Бухенвальд і Освенцим, яка скорбота... Поки вбивали інших, і їх правосуддя не торкалось, вони нічого знати не хотіли... Але для усіх приходить свій Нюрнберг. І для можновладців-злочинців, і для тих, хто заради свого спокою, затуляли очі на злочини.

      Видалити
  5. Юра Тиора взял на себя вину, когда Бубнов на перекрёстке возле стадиона сбил женщину. Я был свидетелем. Не знаю расследовано это дело или нет, но понимаю почему Юру Тиору так страхуют. Много может рассказать про преступления местной власти.

    ВідповістиВидалити
  6. Эти уроды продолжают рулить в Котовске. Вчера я им заплатил, а куда деваться? Неужели их когданибудь посадят? Не верю. Аноним

    ВідповістиВидалити
  7. Сволочи и бандиты! Особенно Чёрный!

    ВідповістиВидалити
  8. Бубнов В.И. в молодости любил писять по пьяне в чужие парфюмерные изделия.. Прямо это делал во флаконы.. И вообще по характеру похож на маньяка..

    ВідповістиВидалити