неділю, 3 квітня 2016 р.

Не плутайте центр Середзем'я із роздутим краєм Ойкумени

Швидше за усе Саакашвілі - шахрай, але чому ми не можемо дати йому шанс, повірити у чистоту його намірів?

Адже українська ідея закохує у себе різних людей, починаючи з нас, націоналістів від Бога. З німця Шевельова, з росіянина Хвильового, єврея Фішбейна.

Але в такому випадку Міша, через вади свого характеру, як завджи недопрацьовує.

Це як з жінкою. (Уявімо, що ідея - жінка) Більшість чоловіків намагаються зробити її зручною для себе, замість того, аби розчинитися в ній. І думають, що її пручання - то така еротична гра, заохочення. А він, козак, настільки цінний ключ, що може зробити її щасливою на свій гарт.

Тобто відмовляти у самобутності, не враховувати цього, а потім ображатися, що не проголосувала, хоча раніше голосувала навіть двома ногами.

Міша - Східний царьок з європейським вихованням.

Але Україна - не Схід, і - не Європа.

Україна - батьківщина аріїв, Аратта, Трипільщина, Боспорщина, Скіфія, земля Антів, держава Русичів, Козацька цивілізація, Бандерівська правда. Словом, така Тмутаракань у якій без розчинення і віри не зорієнтуєшся: де можна какати, а де - треба молитися.

Тут тубільці виживали десятками тисячоліть на свій манер і по своєму Сонцю.

Нє, можна, як той дурень пишатися ліберально-демократичною латкою і боятися панглобалістську мафію, з її дурними планами, що заперечують Бога і Його Замисел, але тоді не варто зв'язуватися з Україною, бо вона й не таких крутеликів бачила. Теж саме із пророками і месіями. Та заскорузла бабця у напівпокинутому селі по розбитому курячому яйцю більше правди скаже.

Якщо ти зачарований Ідеєю - служи їй, вона тобі не служитиме, бо вона безсмертна, а ти поки ще шкутильгаєш.

Якщо ні, то твій невеличкий гешефт принесе тобі більше сорому, аніж грошей.

Оце усе на сьогодні про Мішу Саакашвілі.

https://www.facebook.com/sasha.yangol

Немає коментарів:

Дописати коментар