вівторок, 12 квітня 2016 р.

Одеська область стала чемпіоном по переслідуванню журналістів!

Про це повідомляє Інститут масової інформації.

В цьому рейтингу Одеську область обійшов лише місто Київ.

Напади на журналістів, побиття журналістів, перешкоджання діяльності журналістів стали звичайним та масовим явищем у Одеській області!

Порушниками свободи слова, як правило, є місцева влада та співробітники правоохоронних органів.


Значний внесок у цю статистику, на жаль, внесло і місто Котовськ. Руками місцевої влади та місцевих міліціянтів.

Головними ворогами свободи слова у Котовську є міліціянти Анатолій Конєвшинський та Юрій Курочкін, депутат облради Володимир Осіпов, депутат міськради Балабанов.


Вони були неодноразово помічені в перешкоджанні журналістскій діяльності, фабрикуванні липових справ проти журналістів, інших утисках свободи слова.

Від рук цих можновладців постраждали журналісти Олександр Ярошенко, Віталій Левицький, Анатолій Тіора та інші.


На жаль, Одеське керівництво Національної поліції дуже слабо переймається тим, що ці пани псують їм статистику, і "прославили" на усю Україну.

Ганебні факти нападів на журналістів у Котовську продовжуються. Перешкоджання їхній діяльності (як у випадку розлідування побиття міліцією людей у розважальному закладі "Бермуда) триває.

Але суха статистика - то одне, а щоденний "бєспрєдєл" Котовської міліції, поліцією цю організацію назвати язик не повертається, створює атмосферу терору у суспільстві.

Котовчани черають від керівництва Нацполіції справжнього очищення Котовського віддділку, справжньої люстрації для тих, хто є злочинцем у погонах.


Бо поки країна воює, деякі міліційні перевертні продовжують кримінальне збагачення!

Немає коментарів:

Дописати коментар