четвер, 24 березня 2016 р.

Сенсаційне рослідування Котовських Партизанів: як Космонавт Едуард бичачу сперму вкрав!

Спочатку Едік, звичайно, не хотів красти бичачу сперму, хоча депутат Іринка його про це дуже просила.

Спочатку Едік замислив залити усю Європу поставками брендованого вина із села Ліпецьке. Сім'я виноробів Гінкулів вже створила бізнес-проект, розписала бізнес-план і домовилась с дядьком Аурелом Мунтяну, що він не митиме ноги у тому вині, що впарять вони прочім там всяким шведам.

Фрацузькі винороби вже почали майже за безцінь продавати свій бізнес, злякавшись потужного конкурента в особі пана Доценка. Який їм ізздаля погрозив шматком мамалиги і брудно облаяв німецькою.

Потім налякалися швейцарські сировиробники, бо Едік сп'яну народив ідею про експорт ліпецької бринзі у ту ж саму, отетеревілу від комерційної експансії котовського райдержадміністратора, Європу.

Але тут  втрутилося у справу Всеукраїнське Товариство тверезості, підкуплене швейцарськими банками і гільдією виробників вин Нижньої Луари, і заборонило Едіку ставати на винні потоки у зв'язку із небезпекою для його здоров'я. У якості медичного експерта на комісію був запрошений тверезий валютчик Міша Моссад, який обрізав по саме не балуйся едікові перспективи.

Афера з засадженням Котовського району щільними плантаціями бамбука теж лопнула, як мильна бульбашка, бо мішки-панди відмовилися їхати із Китая на роботу до Едіка Черноземного. А, як пояснив Доцику Серьйожа Гінкул, без пандівського опилення бамбук не зацвіте.

Але Едік Доценко, як почесний ідіот Харківщини, сумував недовго. Збадьорила його звістка про перевірочку, яку президент Порошенко вирішив влаштувати Едіку та усяким там Лесикам і  іванівським Турубаровим із братами сепаратистами. Клич "Рятуйся хто може!" подіяв на Космонавта Едіка як дві чашки мате з елеутерококком у пропорції п'ятдесят на п'ятдесят.

І отоді він згадав депутатку Іру Г. із її бажанням залити себе бичачою спермою у косметичних цілях. А тут вже і Гінкул у дверях із проектом заводику по випуску брендованої косметики із бичачої сперми. Ну прям-таки свєчной заводик, мрія отця Фьодора із Гидериму.

Спокусився наш космонавт на космічні перспективи! Втягнувся у цей непристойний бізнес - у биків сперму красти.


Поїхав у вівторок у Одесу, начебто у службових справах, сфотографувався із "командою реформаторів", зробив селфі біля автомату з кавою у коридорі облдержадміністрації і шмигонув у порт, на таможню!

Надоїв там биків аж на 85 мільйонів гривень, подякував кожному низенько, власноруч запхав сперму у рідкий азот і гей на бричці у район, сховавши пику під солом'яним брилем, аби на Шмушковича подумали.

І так би й лишився цей злочин невідомим широкій громадськості, аби свідомі бики не віднесли заяву на Шмушковича у прокуратуру, коли взнали про відкритя косметичного заводику у селі Ліпецьке і філіалів в Гонораті та Нестоїті.

Бо ж Доцик запевняв їх, коли доїв, що відвезе усе у Міжнародний Банк Бичачої сперми у Сан-Франциско, для поліпшення "піндоської" породи корів і вони усі матимуть родичів за кордоном, у Америці, а він їм опісля забезпечить вид на проживання і убой у США.

Тож ми, Котовські Партизани, солідаризуючись із підло використаними биками, ратуємо усіма ратицями за справедливість!

Вимагаємо відпустити невинного Шмушковича, повернути йому родинні бриль і вишиванку, бо справжній злодій і авнтюрист, не він, а космічного масштабу Космонавт Едуард, науськаний сім'єю сепаратистів Гінкулів, які здавна не люблять биків, бо в дитинстві бугай Толя боднув Серьйожу під сраку.

Дякуємо за допомогу у розлідуванні Ветеринарній Службі Одеської області, яка допомогла встановити мовний контакт із постраждалими, пильному бику Васі, який згадав характерні прикмети злочинця на руках, Михайлу Шмушковичу, що мужньо тримався у поліційному відділку, і хвальку Серьйожі Гінкулу, що по п'яні похвалився аферою у барі "Три поросяти".

Але головна подяка нашому партизанському славетному нишпорці Анатолію Тіорі, якому море сперми - по коліна.

2 коментарі:

  1. Відповіді
    1. Да операцию Эдик-Космонавт провернул виртуозно! накрылось из-за фигни!Быки подкачали! Это ж на такого парня заяву накатать! :) В Омерику они захотели! Нехуй шастать!

      Видалити