четвер, 3 березня 2016 р.

Теорія великої брехні втілюється на практиці в Котовську

Ми продовжуємо серію викривальних матеріалів щодо заступника міського голови, депутата райради, члена виконкому Котовської міськради Тетяни Понепалюк.

Отже, хто така пані Понепалюк? І, найголовніше, як вона прийшла до влади?

Насправді, ми маємо справу зі звичайною брехнею всім і вся і її власна біографія цьому доказ. Ми маємо беззаперечні дані про те, що пані Понепалюк, аби стати депутатом, аби увійти до влади в місті використовувала фальшиву біографію.

Отже, читаємо на сайті міста: Закінчила Тетяна Степанівна одеський Наргосп у 1989 році. Але, як виявляється, вчилася вона там всього лише заочно. Тобто, приїжджала і здавала сесії. В цей час вона працювала продавщинею, комплектувальником комори, а під кінець - директором-бухгалтером. Отакої - поєднання.

Про жодну більше освіту в офіційній біографії Понепалючки не йдеться.

Тим не менше, якимось дивним чином вона стає заступником міського голови з соціальних питань, до підпорядкування якому відносяться: міський центр соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді, соціальний гуртожиток для дітей-сиріт, центр для дітей-інвалідів, територіальний центр для одиноких людей похилого віку, рада ветеранів війни та праці, пенсійний фонд, загальноосвітні школи, дошкільні навчальні заклади (дитячі садки), позашкільні навчальні заклади (дитячо-юнацькі спортивні школи, станція юних техніків, станція юних натуралістів, будинок дитячої творчості), музична школа, бібліотеки, добровільні спортивні суспільства, музей, лікарні, аптеки, військкомат, відділи внутрішніх справ, політичні партії та організації.



Очолює комісії при виконкомі: опікунська рада; міська рада з питань молодіжної політики; рада з питань соціального захисту малозабезпечених верств населення; міська координаційна рада з питань дітей, сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку та протидії торгівлі людьми, координаційна рада у справах неповнолітніх; інші комісії за профілем посадових обов’язків...

Вам не дивно? Бухгалтер, який не має фаху педагога або соціального працівника, який не має жодного дня фахової трудової діяльності стає на чолі таких служб...

Але і це ще не все. Брехня і службовий підлог - то є життєвим кредом даної особи.

Читайте самі: 2007-2010 – генеральний директор ФОП Калинковська

2011-2012 – генеральний директор ФОП Ганич

2012 - по теперішній час - консультант з юридичних питань Сільськогосподарського виробничого кооператива «Правда»

Жодної згадки про "Гранд", "Гранат", "Дока-піцу", "Ромку", "Імперію подарунків"... Немає цього всього, бо немає цього всього в документі.

А тепер остання офіціна брехня. Виявляється, з 2012 року по цей час Понепалючка працює (УВАГА) консультантом з юридичних питань. Тобто, цей "чєловєк-оркестр" ще й ЮРИСТ??? Не син юриста, як Владімір Вольфовіч, а ЮРИСТ. І це з освітою продавщині одеського наргоспу.

І плювати, дорогі наші вчителі, що ви 5 років вчилися педагогічній справі, ламали списи над тим, аби донести знання до дітей..Плювати на лікарів, які по 6 років вчилися і ще по три проходили інтернатуру, рятуючи людей... Вами тепер керує Продавщиня і самозвана юристка...

Ось тільки тепер питання в іншому, що робить місцева прокуратура, яка не бачить цього очевидного порушення трудового законодавства і службового підлогу.

https://www.facebook.com/severodessatooday/

Немає коментарів:

Дописати коментар