четвер, 3 березня 2016 р.

Теорія великої брехні - 2

Як виявляється, наші місцеві пани-олігархи Понепалюки з Понепалючками соромляться жителів міста. А може приховують от фіскальної служби свої статки? Зрештою, і перше, і друге є злочином.

Нам нещодавно довелося побачити у виборчих документах, що родина Понепалюків мешкає за адресою: Котовськ, вулиця Карла Маркса, 6. саме таку адресу вказувала ця родина в документах, які подавалися до ЦВК, яка й реєструвала їх кандидатами в депутати і кандидатами на посаду міського голови.

Ми не полінилися, а сходили до цього будиночка на Карла Маркса, аби побачити, в якій скруті живуть олігархи. І ми були вражені. Навіть важко уявити собі, як Тетяна Степанівна паркує свого Лексуса біля цього будиночка.


І було б все наразд, якби не добрі люди. Саме вони нам показали, що родина Понепалюків так заклопотана на роботі, що була вимушена побудувати справжній палац на території колишнього Общепіту, у дворі за "Грандами", "Ромками", "Імперіями подарунків". Тобто, вони живуть майже на роботі. І це зовсім не радянська хатинка, десь там на Карла Маркса. Такому маєтку позаздрив би й сам Карл Маркс, який на нашу голову написав Понепалюкам "Капітал". Три поверхи, сучасний ремонт і ландшафтний дизайн...


І тут все зрозуміло... Але навіщо брехати? Навіщо в офіційні документи писати брехню? Аби котовчан проти себе не нацькувати? А чи не жирно їм виходить?

А може то - нахалбуд і немає документів на ту хатинку? Виходить що так. Але в такому разі виходить, що заступник міського голови - рейдер і живе в незаконно збудованому палаці...

Корочше кажучи - читайте, прокурори і не тримайте свої щелепи.... А ви, котовчани, читайте і знайте, хто є хто...

Насолоджуйтеся...

https://www.facebook.com/severodessatooday

1 коментар:

  1. Справа в тому, що цей будинок є самобудом, і тому логічно що він не введений в експлуатацію. А продати, прописатися в ньому не можливо, допоки він поза законом.

    ВідповістиВидалити