суботу, 30 травня 2015 р.

Історія одного пройдисвіта. Олег Цуркан

Це той, хто, приймав усіх у комсомол. Безмінний секретар райкому комсомола. "Папєрєднік" Гояна. Звинувачує Гояна у тому, що він поховав комсомол.

Олег Цуркан,  в яких тільки партіях він не перебував, найвідоміші КПУ та СДПУ(о). Хвалиться тим, що він був вчителем Нестора Шуфрича по партійній роботі.

Коли комсомол закінчувався у двохповерхівій будівлі райкому влаштував магазин "Клякса", де торгував канцтоварами, що лишилися з райкомівських часів, потім вигідно продав будівлю і почав торгувати контрабандними цигарками, конфіскатом, бо мав друзів-комсомольців на митниці.

Будучи власником чотирьох магазинів, встав у Центрі зайнятості на облік, як безробітний, і отримав 15 тис. долярів - допомогу за декілька років, теж через друга комсомольця. Вистачило ж совісті!

А скільки він заробив грошей, коли зливав "Молодіжку", то знають тільки хабародавці і він.

Потім впав у  немилість долі і тупо цілував собаку на прозвище "Секретар".

Але висіла на комсомольці Аграрна партія України, і ось коли одіозні котовські регіонали Войцеховська і Плахотний, обійшовши усі партійні пороги, отримали облизня, вони згадали старого пройдисвіта Олега Цуркана з кишеньковою партією.

І Олег вдало торганув, разом із сином!

Меру Іванову ж потрібно на наступний термін висуватися від когось, будь-якої партії, ось і прикупили убогих.

Олежці, крім грошей, перепала посада у мерії, від щедрот подранка Іванова.

Войцеховська знов партійна, Плахотний знов заміжній у партійній паранжі (до речі, вони однопартійці з Цурканом по СДПУ(о), старе кохання не іржавіє)

І баба Маша Мазур, одвічна політична повія, та рабиня Войцеховської, теж покинула внуків і з усією щирістю комуняцької душі стала "аграрієм". Як колись захищала пам'ятник Леніну, так зараз захищає дупу Плахотного. Одноприродні речі. Для баби Маші.

Цуркан продав Іванову статус, це найвдаліша його оборутка, але до якого життя докотився Анатолій Іванов, що змушений купувати контрабандний товар у пройдисвіта-комсомольця Цуркана!!!

І не западло їм?

Влада не пахне?

Нагадаємо:

http://kotpartizanen.blogspot.com/2015/05/blog-post_55.html

http://www.ria-pivnich.info/v-kotovsku-vidbuvsya-ustanovchiy-zbornyak-oseredku-agrarnoyi-partiyi/

1 коментар:

  1. Да уж. Помню как этот комсомольский деятель принимал нас в комсомол. Традиционные вопросы: ордена комсомола, устав... И самый мерзкий вопрос: настольные книги комсомольца. И надо было чеканно ответить:"Как закалялась сталь" и "Сердце Бонивура". Хотя у тебя были и другие ценности. А ещё и угрозы за отказ заниматься "комсомольской" работой. Хамелеон хренов. Вот из-за таких, как этот деятель, мы не можем выйти из совка...

    ВідповістиВидалити