пʼятницю, 3 травня 2019 р.

Очистимо наше місто разом!

Відомого подільського бомжа-задрипу, про якого ми вже писали у публікації "Географія рідного міста: Дом Бомжа" http://kotpartizanen.blogspot.com/2019/04/blog-post_6.html , піддали процедурі газотритменту, тобто, прогазіфікували для очищення брудяки, що падала з нього.

Акція була санкціонована Подільською міською радою за багаточисельними зверненнями мешканців Подільська.

І хоча Дом Бомжа є краєзнавчою родзинкою нашого міста, але пересування по місту нечупари Левицького створювало загрозу масового хімічного отруєння на широких площах.

Тож було прийняте рішення про примусовий газотритмент, який відбувся на території міської лікарні, куди Левицький прийшов отримувати черговий укол від сіфілісу.


І хоча процедура була проведена ретельно, наприкінці Левицький вирвався і, голяка, побіг вулицями міста, трусячи мудями на усі боки.

Зараз місцезнаходження бомжа-нечеси Левицького В.О. не встановлене. Можливо, він сховався у якійсь собачій будці і вигризає зубами бліх під пахвами.

Також, можливо, він переховується у складках тіла Натахи Рязанової, де можна половити інших комах-стрибунців. Вони для Левицького завжди були смачною стравою.

Очистимо наше місто разом! Соромно жити в брудяці та антисанітарії! Слава Богу, усі мешканці нашого міста це розуміють, окрім порепаного бомжа-зачухранця Левицького.

2 коментарі:

  1. Ое действительно вонючий бомжара!

    ВідповістиВидалити
  2. Блядь, этот вонючка Левицкий еще живой? Еще не сдох от коросты? )))

    ВідповістиВидалити