суботу, 6 квітня 2019 р.

Географія рідного міста: Дом Бомжа

Наш рідний Подільськ знаменитий не тільки своїми фонтанами (хочуть побудувати на Привокзальній площі ще один "Сьози кохання пенсіонерки Тані") але й осоружними спорудами, які, хоч і відразливі, є туристично привабливими, категорії "мінус дві зірки".

У самому центрі міста, поряд з поліцією та магазином АТБ знаходиться знаменитий Дом Бомжа. Очаг антисанітарії і зловонія. Щоправда, лише одна квартира в ньому занесена ЮНЕСКО до списку техногенних і естетичних небезпек, а саме квартира №3.

Ось вона:


Міська влада не один раз відряжала санепідемстанцію в противогазах провести дезинфекцію і прибирання і цій квартирі, але її хазяїн Віталій Левицький приніс у мерію довідку, що стан його слабкого здоров'я дозволяє жити йому лише в таких антисанітарних умовах. Умовах смороду, грязі і похованих під ліжком дохлих котів.

Оськільки довідка була вимазана гімном і невідомого походження фекаліями, працівники мерії не наважилися взяти її в руки і роздивитися ретельно.

Лише побачили підпис: доктор Менгеле Юрій.

(На стан психічного здоров'я чушка Левицький обстежуватися відмовився під приводом того, що боїться зеленки)

Тож мерією було прийняти рішення зробити з квартири-помийки Левицького В.О. туристичний маршрут для бомжів і копрофілів.

Вонізм, звичайно, створює незручності сусідам засранця-копрофіла Левицького та людям, що проходять повз будинок, зате маємо у самому центрі міста туристичний об'єкт, подібного якому ніде в світі немає, крім трущоб Бангладешу.

Музей Дом Бомжа працює цілодобово. Хочете екстріму? - Ласкаво просимо!

3 коментарі:

  1. Все на субботник!Уберем В.О. на помойку!

    ВідповістиВидалити
  2. Вонючка этот Левицкий. А когда у него там ещё Рязанова напердит на три километра вонь (((

    ВідповістиВидалити
  3. Реально город загаживает. Надо прийти к нему с хлопцами, почистить.

    ВідповістиВидалити