середу, 29 травня 2019 р.

Скромное обаяние буржуазии

Скромний депутат Одеської облради пан Володимир Осіпов скромно продав за скромну суму 3 млн. доларів завод "Ремонтник"  своєму однопартійцю Князю Хачатряну і скромно мовчить. А справа-то резонансна. Усі пам'ятають скільки шереху було коли пан депутат Володимир Осіпов відбирав завод "Ремонтник" за борги у Валерія Понепалюка. Скільки у місті було галасу і обговорень. Тобто, природньо що "а из зала кричат: Давай, бля, подробности!"

Та й, взагалі, дуже багато власності і фінансів стало у Князя Хачатряна у нашому місті. Раніше подібну подію можна було б зарахувати партійним опоблоківським міжсобойчиком, але тепер нас "терзают смутные сомнения": чи не замахнувся Кнезе на "кемпську волость"?  Тобто, на виборчий округ?

Може від Жопоблока саме він буде балотуватися у Верховну Раду по нашому округу? Інших вільних округів в Одеській області немає для опоблоківців. Кому з жопоблоківців великі гроші дах не зносили?


А скромного депутата Володимира Осіпова можемо лише привітати із скромною продажею. Висидів таки своє. Та й ще курячі яйці страусячими виявилися (це стосовно суми куплі-продажі)

Ну тут, як кажуть, чим би діти не тішились, аби в депутати руками не лізли.

Але підробиці угоди цікаві містянам, бо якщо Осіпов виводить бізнес з міста, то хто до нас заходить і з якими амбіціями?

Болгарських котів у мішку ми вже бачили, досі їхній губошльопний ставленик пройдисвіт Льошик Гончаренко у місті безчинствує


Немає коментарів:

Дописати коментар