четвер, 16 жовтня 2014 р.

Як Понепалюк обікрав бідного негра!

У далекій Африці усі люди бідні, але, як Натаха Королевська, мають мрію!

Мрія проста: купити собі переносний музичний програвач!

У країні Лімпопо один біднесенький негр дуже довго збирав діряві шкарпетки, вони слугують у них валютою, і назбирав, аби купити собі посаду консула в Одесі і музичний програвач на службову автівку!

Неначе життя вдалося, та хіба він знав, що в Одесу з Котовська прителіпається злодійкуватий безжальний кримінальник Понепалюк, який не має жалю ані до сиріт, ані до вдовиць, ані до стариків, ані до бідолашних негрів!

Цей кримінальник поргабував службову автівку убогого негра і, крім дірявих шкарпеток, вкрав найдорожче - музичний програвач, яким потім зваблював дочку радянського мільйонера Танюшку Перлєй!

Доблесна радянська міліція, на відміну від сучасної котовської, швидко провела слідство, і вхопила злодійкуватого ворюгу Понепалюка за руку - і за цю руку потягнула у тюрьму.

Де він відсидів, але не виправився.

Шановні котовчани, невже ви вірити, що той хто пограбував знедоленного негра, не пограбує вас?!!!!!!!

Невже ви вірити, що кримінальник пнеться, примхою дружини, у Верховну Раду України, аби зробити вас щасливими і заможними?!!!

Невже ви спокуситеся його брехливими обіцянками? Невже повірити цій наглій піарівській компанії, яка задовбала мізки і вуха? Невже він віддасть вам ті дорогі автівки, що їздять по місту і, клаксонячи, агітують за того, хто усе життя грабував міський бюджет?

Досить обирати у владу "кримінальників-сідельцев"! Хай тікає услід за своїм кумиром Януковичем!

З.І. Понепалюк, відчуваючи свою поразку на усіх фронтах, зараз бухає безупинно, дайте панові добухати усе, що вкрадене непосильним трудом!

Бо якщо він обереться у Раду він, котовчани, пробухає і ваше!

                                 Завдяки Понепалюку він живе у сміттєвому контейнері!

Немає коментарів:

Дописати коментар