середа, 9 серпня 2023 р.

І жодна падла не втече! Сага про наволоч

"СБУ та ДБР проводять обшуки в екснардепа-регіонала у справі щодо відмивання понад 500 млн грн

Служба безпеки спільно з ДБР проводить обшуки за місцями проживання та роботи колишнього народного депутата України, ексзаступника голови фракції забороненої Партії регіонів.

Правоохоронці перевіряють його причетність до легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом, на суму понад пів мільярда грн.

Також перевіряється інформація щодо ухилення екснардепа від сплати податків протягом 2011-2014 років у розмірі більше ніж 63 млн грн.

У зв’язку з цим слідчі дії проходять у помешканнях керівників підконтрольних нардепу компаній, у тому числі з реєстрацією в офшорних юрисдикціях.

За наявними даними, саме через ці комерційні структури колишній народний депутат міг проводити оборудки з легалізації «неофіційних» доходів.

У межах кримінального провадження, розпочатого за двома статтями Кримінального кодексу України:

▪️ ч. 3 ст. 209 (легалізація (відмивання) майна, одержаного злочинним шляхом);

▪️ ч. 3 ст. 212 (ухилення від сплати податків, зборів (обов’язкових платежів)), триває розслідування для встановлення всіх обставин злочину та притягнення винних до відповідальності.

Санкція статей передбачає покарання до 12 років ув’язнення із позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Комплексні заходи проводили за процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора".




За даними джерел у правоохоронних органах, мова йде про Володимира Макеєнка.

Зверніться увагу: за відмивання грошей у 2011-2014 роках! Макеєнко тоді був депутатом ВР від партії Регіонів, і був прикритий всесильними донецькими баригами. Але дістали. Але йому хочеться жити зараз. На вкрадені гроші. А не сидіти в тюрмі. Заслужено.

І якщо Албанські, Паламарчуки, Тищенки, Лупашки, Мазури, Стадники та інша наволоч думає, що їм минеться, то не минеться!

І якщо ці худоби думають, що у набудованих під час війни ресторанах і супермаркетах вони зможуть й далі торгувати "просрочкою" після звільнення із владних посад - не зможуть! Хібі що чаєм у тюрмі.

І якщо вони думають, що поки вони при посаді вони можуть торгувати у своїх павільйонах у містах району алкоголем і цигарками без акцизу і сплати податків, і їм за це нічого не буде - буде! Прокурорських зараз заарештовують не менш радісно.

Якщо вони думають, що можуть, використовуючи службове положення тероризувати мешканців Подільського району - пукнуть. Молоко і сперма на губах ще не обсохли.

Ми живемо у цифровому світі, нічого нікуди не зникає, нічого не для кого не таємниця. Але ці тупі роздільнянські колгоспники думають, що можна й далі козу водити й на баранах кататися

https://web.telegram.org/a/#-1296224042

4 коментарі:

  1. Господи, что творится! И это во время войны! Сволочи бестыжие!

    ВідповістиВидалити
  2. Зато эти педерасты от нас из Раздельной уехали )) Хотя Стадник до сих пор держит все нити в своих руках. Мафия.

    ВідповістиВидалити
  3. Тварюки, шо прокурор шо мент! От через таких Україна і гине! Ото начальство, яке їх призначає у першу чергу винне! Бо це їхні холуї, які заробляють гроші для них!

    ВідповістиВидалити
  4. Гопота не пройде! Геть заїжджих люмпенів! Хто стане на захист своєї землі?

    ВідповістиВидалити