середа, 23 серпня 2023 р.

Сдох найогидніший кацапський колаборант Подільського району! Чи вбили?

Здох найогидніший наймерзеніший кацапський колаборант Подільського району, ненависник українського народу і просто поц Юрчик Войцеховський. Про колаборантську діяльність цього виблядка сайт КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ писав неодноразово: 

https://kotpartizanen.blogspot.com/2022/05/blog-post_2.html

https://kotpartizanen.blogspot.com/2017/05/blog-post_9.html

https://kotpartizanen.blogspot.com/2014/08/blog-post_82.html

Мабуть, тут доречно було б сказати: здох Максим, та й хуй з ним!, але не все так просто у біографії слимачних колаборантів Подільщини.

Звичайно, собаці собача смерть, і редакція та загін КП могли б відсвяткувати цю подію під улюблену пісню бандерівських вояків "поховали москаля як собаку, видно руки, видно ноги, видно сраку!" але ж шакал Юра постійно перебував у шакалячій зграї манкуртів і з його смертю "дело ясное, что дело тёмное".

Але усе по порядку. Спочатку надгробна промова і епітафія.

Юрік Войцеховський (багато підарів-колаборантів у Подільську носять це святе для України ім'я. Юра майтала, Юра бондар, Юра тіора...) при совєтах працював інструктором горкома партії (КПРС), дружина його завідувала привокзальним рестораном. Барижна партноменклатура.

За часів Незалежності (вітаємо з наступаючим Святом усіх українців!) Юрочка працював у колишнього місцевого олігарха директором ринку "Маяк".  Де Юра крав усе що можна і щемив підприємців орендарів контейнерів, за що був не раз битий тим самим колишнім місцевим олігархом. (До речі, його вдова мадам Хуйцеловська зараз усім розповідає, що вона буде наступним директором ринку, бо вона депутатка, знає, як красти, і тому Свиня Албанський їй обіцяв!)

Потім коли у Юриного роботодавця виникли проблеми, Юра продав документи на ринок іншим людям, підставивши свого благодєтєля, який, звичайно, періодично чистив Юрі писок, але ж не виганяв бєздєльніка і алкаша з посади.

Ставши вдівцем, Юра Войцеховський одружився на відомій німфоманці (та шо там, просто шлюхі) смердючій дірці Натахі Хуйцеловській (відома укрненависниця, колишня регіоналка, нині в команді Свині Албанського, працює заступником у Саші Задорожного) Перевіз її з Балти до Котовська, де широкій пизді вівчарки Натахи було розгулятися привольніше.

Отуто її біографія, сексуальний досвід та політичні вподобання: https://kotpartizanen.blogspot.com/2021/08/blog-post_10.html

Оттоді у жиголо Юрочки, який раніш жив за кошт колишньої дружини ресторатора, почалася справжня халява. Натаха своєю піздою пробивала собі посади (починала з двірничихи!) у керівництві комунальних підприємств міста, мандою - депутатські мандати від партії Регіонів, Відродження та За Майбутнє!, та й грошенят солодким промислом серед подільської "еліти", що не пробували раніш німецької пізди, підзаробляла. https://kotpartizanen.blogspot.com/2016/07/blog-post_21.html

Юрочка ж не тільки черево набивав, але й отримував насолоду від Натахиних розповідей про її груповушки із місцевими хлопцями. Отак ці збоченці й були щасливі, допоки чорт не розлучив їх, прибравши Юру до себе...

https://kotpartizanen.blogspot.com/2016/07/blog-post_57.html

Юра був алкоголіком. Ще з компартійних часів. Але останні роки він бухав запойно. Причому купував по декілька разів на день дешевий  шмурдяк у "Трьох поросьонках". Що ми їмо і що ми п'ємо - тим ми і є. Юра Войцеховський був свинею.

Начебто, отримав від України усе, але срав там, де їсть (див. посилки вище) Манкурти іншими не бувають.

Згодом Натаха постаріла і старій бабі вже Юра став не цікавий. Та й навіщо на нього витрачатися? Гроші були потрібні для купівлі для сексу молодих хлопців. Юра Войцеховський став дратувати Натаху Войцеховську. Заважати їй солодко провести старість. Конфлікт інтересів! (За яким Натаху Войцеховську вже судили в Подільському суді, коли вона похоронний ларьок віджала)

Нє, звичайно, Натаха періодично пиздила Юру. На початках для задоволення Юри, з роками вже для свого задоволення, не питаючи Юриного дозволу. 

Ця вівчарка, взагалі, відома розбійниця, яка неодноразово била містян, перебуваючи у статусі депутата-регіонала. Переважно пенсіонерів і жінок, але й бувало кидалася й на здорових чоловіків, і била їх кулаком у груди і обличчя при їхніх дітях. Про Натахині боксерські бої у Подільську ходять легенди!

Отут ми й підійшли до головного, до причини смерті колаборанта і манкурта, ненависника українського народу Юри Войцеховського.

Як ми вказували раніш секс Натахи Хуйцеловської  із іншими представниками чоловічої статі для Юри був розвагою. Наташенька теж мліла. Але згодом Натаху перестали цікавити юрині реакції (яких вже не було!) і навіть стали дратувати. Бо Юра мріяв у старості просто добухати разом, а Натаха бігала по хлопцям. Почалися сварки. Натахине блядство Юру дратувало, він нечемно висловлювався проти. За що Юра був неодноразово битий. Щоразу сильніше. 

Так ось. Після того, як Юру Войцеховського відвезли із власного будинку до реанімації, де він помер, його тіло не було поміщено в морг. Не був проведений розтин. І, головне!, не була встановлена причина смерті цього пса в людській подобі.

Тобто, Юру повезли в кацапську церкву на відспівування прямо з лікарні. На церемонії присутні бачили величезний синець під оком небіжчика та гематоми на обличчі. Їхнє походження? Чи зафіксовані вони у медичних документах?

Потім тіло Юри повезли на рідний ринок. Але ніхто не купив.

Потім закопали.

Усе це більш ніж підозріло. Відсутність висновку про причину смерті, синці і гематоми на обличчі небіжчика, поховання на скору руку!

За нашими данними, як завжди достовірними, за нашою версією, а ми ніколи не помиляємося, бо дуже зважені і неупереджені, події розгорталися так:

Юра вкотре зрання упився дешевим шмурдяком і спав на підлозі у прихожій. Натаха привела молодого порепаного хлопця, чи то з Гидериму, чи то з Клімєньтьово. Вони переступили через безчувствєнноє тіло алкаша і пішли у спальню на ліжко.

Але на цей раз Юрі продали зовсім дешевий розбавлений шмурдяк. Тож через певний час він очухався і, почувши зойки із спальні, пішов туди. Побачивши те, що із естетичних міркувань ми описувати не будемо, Юра розпочав скандал, лемент і гвалт.

Ну й йому прилетіло. Спочатку від Натахи, а потім і від коханчика. Перестаралися. Юра від побоїв здох. Напрацював собі на собачу смерть і дотепний некролог.

Маленькая рыбка, жаренный карась - где ж ваша улыбка, что была вчерась? Жареная рыба, бедный мой карась, вы ведь жить могли бы, если бы не страсть. Что же вас сгубило, бросило сюда, где не так уж мило, где - сковорода?
                                                                        Гори в пеклі, манкурт!

На наш погляд, поліція має провести ексгумацію тіла Юрія Войцеховського, і незалежний кримінальний експерт має встановити справжню причину його смерті. Якщо вона була насильницькою, відкрити кримінальне провадження і розпочати слідство по цій справі.

Чи Натаха Хуйцеловська думає, що кінці у землю сховала?

Вбивство це вам не хухри-мухри! Відповідати, панове мазурики, доведеться.

Але... Ми віримо і у світлу сторону цієї радісної події...

Але... якщо сєпара Юрочку Войцеховського відпрацював таємничий " Український Моссад", то ми хочемо заявити, що свою роботу хлопці зробили лише наполовину! Підкреслюємо, наполовину.

Так, хлопці, повага і репутація не заслуговується.

Колись вівчарка Натаха Войцеховська, відома хабалка і подружка Свині Албанського, кричала пенсіонеру Костіну, на подвір'ї якого спиляла горіх, аби дерево не затуляло їй сонце: "Ты уже старый, подыхай давай! Я прийду и пописяю на твою могилу!"

Сциклива сука, для тебе обрії розширилися! Тепер ти, збоченка, можеш попісяти ще й на могилу колишнього чоловіка Юрочки. Йому ж так подобалося це при житті. Зроби йому останнє задоволення, прощальний збочений секс. Некроманство і некрофілія - це твоє!

П.С. Гопца, дріца, гоп ца ца!

https://kotpartizanen.blogspot.com/2013/08/blog-post_2135.html

П.П.С. Якби хлопці із Служби Божої України, реагуючи на чисельні заяви місцевих мешканців про колаборціоністську діяльність та проросійську і антидержавну  пропаганду у соцмережах  Юри Войцеховського відкрили хоча б одну кримінальну справу проти нього і посадили його в тюрму, Юра був би живий. У тюрмі, але живий! Не прогавте ще одного підораса Юру! 

П.П.П.С. Ще одна сепаратюга. Колишня хазяйка Юри і Натахи


9 коментарів:

  1. https://kotpartizanen.blogspot.com/2014/04/blog-post_4423.html

    ВідповістиВидалити
  2. А вони що думали, що їм у зв'язку зі смертю минеться?

    ВідповістиВидалити
  3. Цікава історія з щасливою кінцівкою, тобто ще не фіналом)

    ВідповістиВидалити
  4. Всё просто. Наташка заплатила бабло врачам и ментам. Вот и не было никакой экспертизы. Юру судя по всему действительно грохнули.

    ВідповістиВидалити
  5. Як жив скотиняка так люди і згадують.

    ВідповістиВидалити
  6. Не роби людям зло, і тоді тебе не проклинатимуть. А Юра робив. Хамло був і мерзотник.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А Наташа що краща? Два чоботи пара. Знайшли пройдисвіти одне одного.

      Видалити
  7. Здох Юрец - поедим холодец!))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    ВідповістиВидалити