понеділок, 7 березня 2022 р.

Ананьївські дезертири! Безчинства не вщухають...

Втікачі з Одеси шахраї і крадії волонтерки 8 років поспіль Олег Костін та Альберт Кручинін, які втекли з Одеси від війни, продовжують бухати в Ананьїві разом з Юрієм Тищенком, їхнім подєльніком, а по сумістництву головою Ананьївської громади.

Коли вони напиваються до хрюкання, вони називають Тищенка - генералом! Вже б одразу Наполеоном би називали... Зростом Юра якраз повний Наполеон, а треуголку ми йому подаруємо від щедрот наших.

Прохвост і прощелига Костін усім розповідає, що він не просто ховається від війни у Ананьїві, а має секретне завдання особисто від Президента!

Ну тупі клоуни! Невже в це хтось повірить? Невже би Костіну і Кручиніну щось подібне хтось би довірив? Тим більше воно патякає про це на кожному розі.

Та цим суб'єктам ніхто дирявих шкарпет не довірить! Бо вкрадуть.

Ця банда щодня напивається і гасає по Ананьїву і району на вкрадених автомобілях. Це єдине на що здатні ці перелякані худоби.

А ще перед втечею вони намагаються якомога більше грошей вибити у місцевого населення, повністю затероризувавши своїм мародерством Ананьївську громаду.

http://kotpartizanen.blogspot.com/2022/02/blog-post_83.html

Отакенька ситуація: кому війна, а кому рідна матір і бухалово на вкрадені гроші.

Смерть ворогам!

П.С. Альбертушку Кручиніна навіть дружина Наталка прилюдно називає імпотентом, чому свідки наші побратими, тож Альбертику, мабуть, і лишається тільки бухати з суперагентом Олежкою Костіним і генералом вкрадених джипів Юрочкою Тищенком на ананьївських малинах

 

4 коментарі:

  1. Ананьївський7 березня 2022 р. о 19:40

    твари, хуже оккупантов!

    ВідповістиВидалити
  2. Уроди, фашисти,кончені. Ну що не можуть нормальні хлопці їх відстрелити. Я жбан самого ну поставлю.

    ВідповістиВидалити
  3. Казашка Костіна їбеться із усім Ананьївом поки він бухає! Рогатий лось! )))

    ВідповістиВидалити
  4. Ця неволоч залишається при владі після Перемоги.Оце страшно.....

    ВідповістиВидалити