четвер, 10 березня 2022 р.

Пішла епоха!

10 березня залишив посаду голови Подільської громади Анатолій Павлович Іванов.

Фактично він керував містом і громадою 34 роки.

Більшу частину свого свідомого трудового він присвятив нашому місту і зробив для нього дуже багато. Мабуть, такого корисного мера у нас більше не буде.

Анатолій Павлович усіляко сприяв бізнесу у нашому місті, підримував на належному рівні комуналку, не переслідував своїх опонентів.

Показовою є історія, коли у 2005 році, під час виборчої компанії, Анатолія Павловича запросили на телебачення. Тоді місто підтримувало януковича і уся студія була завішена рекламою Януковича і партії Регіонів. Анатолій Павлович Іванов наказав зняти усю політиччну рекламу, бо він - мер міста, а не політик, і сказав, що народ сам має вирішувати за кого голосувати. Його неупередженість проявлялася в усьому.

В 2014, 2015, 2016 році Анатолій Павлович багато зробив для підримки наших хлопців на фронті. Міськрада відсилала значну гуманітарку в зону АТО.

Доступність Анатолія Павловича для людей, для кожного мешканця міста, можна назвати показовою, зразковою.

Апарат міськради працював при ньому як чітко відлагоджений механізм. Бо Анатолій Павлович знав усі нюанси життя міста.

Ми дуже сподіваємося, що Анатолій Павлович Іванов продовжить перейматися проблемами міста, його досвід і вміння дуже зараз потрібні усім нам.

Ми хочемо подякувати Анатолію Павловичу Іванову, який поклав вагому частину свого життя, енергії, здоров'я на олтар розбудови і процвітання нашого міста!

Щасти Вам, Паличу! 

1 коментар:

  1. Дякуємо меру за його щиру роботу! Божих благословінь справжній людині і професіоналу своєї справи!

    ВідповістиВидалити