суботу, 14 серпня 2021 р.

Майтала - син убивці!

Батько Юріка Майтали був серійним вбицею. У радянські часи не дали ходу ціїй історії і засудили його на 10 років лише за вбивство однієї людини.

За вбивство його колеги, який працював разом з ним на фабриці "Пух-Перо"!

Насправді ж, Майтала-старший був не тільки вбивцею, але й людожером. До того ж привчав свого молодшого сина Юрія. Юрочка з дитинства "человечинку кушал". Папа не просто приносив зрізане м'ясо, але й годував ним свого улюбленця. 

Тож радянська пропаганда про цю історію не розповідала, бо, за установкою, в радянському союзі не було людожерів і серійних вбивць.

У таких родинах, як родина Майтали, виростають тільки злочинці. Там гени і відповідне виховання.

Юрій Майтала почав вживати наркотики у віці 10 років. Теж саме робив і його старший брат. Але їхніх батьків це не турбувало. Навпаки, вони давали своїм "отприскам" гроші на наркотики. Вони викупали Юрія Майталу із тюрми за скоєні Юріком Майталою злочини.

Потім старший брат Юріка Майтали став пасивним гомосексуалістом. Услід за старшим братом пасивним гомосексуалістом став і Юрій Майтала.

Не тільки злочини, але й збочення є характерною ознакою цієї сім'ї.

І коли зараз 5 разів судимий рецидевіст Майтала кричить, що "він за народ!" - це чергове шахрайське злочинне "разводілово"! 

Істота з 35-річним наркоманським стажем, яка ніколи ніде не працювала, яка катувала і мордувала людей, яка усе своє нікчемне життя крала не може дбати про інтереси інших людей. Нема в організмі худоби цієї функції. Майтала це черговий проект, один з багатьох, відомого організованого злочинного угрупування на Подільщині.

Розповідають, що спільником Майтали-старшого по вбивству був Ігор Чорний, але старий садист Майтала узяв усю вину на себе. Тому Гарік Чорний і фінансує нині його сина, пасивного гомосексуаліста і наркомана Юріка Майталу.

Люди, подільчани, будьте пильні! Кримінальники вчерговий раз хочуть вас пограбувати! Будьте уважними, ретельно вивчайте біографії цих пройдисвітів і навіжених клікуш!.

Наприклад, колишній міліціонер, найліпший друг Майтали, Віталік Левицький, кришував випущених по УДО. І мав свою грошову частку з кожної їхньої кражі у нашому місті. За Левицьким рахуються і більш небезпечні злочини і збочення, про які ми обов'язково розповімо читачам КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ.

А що стосується сім'ї Майтали, то, як відомо, яблуко від яблуні недалеко падає...


 

4 коментарі:

  1. Майтала, Чорний, Левицький - які страшні люди! - невже вони десь ходять поряд, виглядають як звичні люди, а по суті - звірі!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякуємо КП - як зустріну, то буду обминути!

    ВідповістиВидалити
  3. Хай Бог милує від таких сімей і таких людей!

    ВідповістиВидалити