неділю, 1 серпня 2021 р.

Як депутат Віталій Драгомарецький підірвав боєздатність ЗСУ на фронті в 2015 році!

У Подільській міськраді є депутат Віталій Драгомарецький. Раніше він балотувався від сепарської партії "Наш край", а востаннє став депутатом від не менш сепарської партії "Доверяй делам!" одеського мера Труханова.

Ось він агітує за себе разом із розкрадачем обласного бюджету і нерухомості Вітею Лунгулом!

Чиновник і депутат Віталій Драгомарецький володіє величезним бізнесом, землями і нерухомістю не тільки в Подільську і Подільському районі, але й, скажімо, в Таїрово. Звичайно, більшість активів записано на його дружину. У наших чиновників завжди дуже здібні і успішні у бізнесі дружини!

Серед його бізнесів є також випуск води під маркою "Бірзульська", яка добувається біля Любомирки. І безальтернативно продається у якості мінералки в усіх потягах, що курсують Україною. Ну використав Драгомарецький своє службове становище, чи заніс начальству хабаря, це тема окремого розслідування.



Зараз ми хочемо поговорити про цілющі та мінеральні властивості води "Бірзульська" виробником якої є пан Драгомарецький, депутат і бізнесмен.

В 2015 році на фронт прислали 5 тон цієї рідини. Прислали в підрозділ, де воювали у тому числі і хлопці-подільчани. Так ось, після вживання "Бірзульської", у хлопців 3 дні був безупинний понос! Відповідно воювати і захищати суверінітет і територіальну цілістність України вони певний час на своїх позиціях не могли.

Віталій Драгомарецький своєю водичкою на 3 дні зробив цілий підрозділ ЗСУ України небоєздатним!

Чи це свідома диверсія проти ЗСУ, чи депутат Драгомарецький просто розливає гімно, якості гімна, по пляшках треба з'ясовувати відповідним контролюючим та правоохоронним підрозділам.

Але факт залишається фактом: водичка "Бірзульська" ослабила нашу боєздатність і допомогла сепаратистам у війні проти України. Також нанесла шкоду здоров'ю українських бійців!

"Укрзалізниця" хай сама миє свої туалети, як результат співробітництва із Драгомарецьким, а ми порадимо подільчанам не купувати цей продукт дуже сумнівної якості і не вірити етикеткам, які Віталій Драгомарецький ліпить на оцю бурду.

Здоров'я і здорового глузду усім!

13 коментарів:

  1. на его месте уже работает любовница начальника дороги теперь смеу будет нормально обеспечиватся материалами поэтому подымайте за п--ду руку

    ВідповістиВидалити
  2. Нажаль, в депутатами пролазять переважно ділки, аби протягувати свій бізнес, не зовсім чесний

    ВідповістиВидалити
  3. Поплічники сепаратиста труханова пролазять до влади Подільська, а подільчани не взмозі протидіяти - бо все "схвалено" і за все заплачено

    ВідповістиВидалити
  4. Ми ще не можемо протидіяти банді труханова і йому подібним, та важливо, що завдяки КП грязі діла, какі, як грязна водичка Бірзульська, висвітлюються

    ВідповістиВидалити
  5. Дякую за інфу - тепер буду в поїзд брати воду відомих брендів

    ВідповістиВидалити
  6. В нас що не держслужбовець чи депутат - то бізнесмен - порочна практика

    ВідповістиВидалити
  7. Жульман Драгомарецкий впаривает всем болотную водичку. Попьешь козленочком станешь!

    ВідповістиВидалити
  8. Чому його не судили за врєдітєльство ЗСУ? - чи поплічникам труханова Закон не писаний?

    ВідповістиВидалити
  9. кроме того что качество воды никто не проверял еще воду газировади технической углекислотой пищевая есть только на спиртзаводах а спиртзаводы в У краине где ему плевать на здорвье людей он эту впаривал в поезда где другую брать запрещали и это кандидат в меры в любомирке на басейне держал кролей один кроль сдох заставил охраника заплатить за него вот будет мер

    ВідповістиВидалити
  10. Люди, котре це читають - невже ви будете голосувати за Драгомерецького і подібним йому ділкам від політики?

    ВідповістиВидалити
  11. Доки ми не поборемо свою лінь, духовну і фізичну, не почнемо мислити і хоть щось робити - в басейнах, інших спорудах, що мають належати народу - будуть господарювати ділки, подібні Драгомерецьму і "відпочивати" кролтики

    ВідповістиВидалити
  12. Такого мера - та в тил до ворога!

    ВідповістиВидалити