четвер, 22 липня 2021 р.

Загадкові дані слідчих дій на території Подільська! Поле Дураков і кришечка від Фанти

Отримали від чесних правоохоронців деякі матеріали слідчих дій по наркоману і кримінальнику Юріку Майталі.

Ось сьогодні він був зафіксований у знайомому усім подільчанам місці у дивній позі за загадковими діями. 

Оскільки слідчі не розкривають таємниць слідства і статті по якій ведуть Майталу, журналісти нашої редакції, базуючись на власному накопиченому матеріалі, вирішили висунути декілька версій того, що насправді відбувається

Найвірогіднішою версією є те, що наркоман і наркоторговець Майтала закладає чергову наркотичну закладку, яку він вийняв із пакету. Це перше, що спаде на думку будь-якому містянину, хто знайомий з Майталою.

Не менш правдоподібною версією видається, що Майтала просто збирає об'їдки, аби їх тут же зжерти. Наприклад, недоїдений хот-дог, або обгризену курячу ніжку із кафе "Перлина", або покусане і викинуте примхливою дитиною морозиво. Ето ж надо так оголодать!

Хоча можливо він піднімає і цупить недопалки, які недокурили вокзальні бомжі. Аби з насолодою затягнутись ними.

Але так би вирішили громадяни, хто цікавиться Майталою, як заєць стоп-сигналом, рибка - парасолькою чи пуцюрина Рокко Сіфредді майталиною жопою.

Ми ж вперто знаємо, що Майтала є агентом ФСБ, і, дуже можливо!, що там, біля жд вокзалу!, він ховає звіт для свого куратора із Придністров'я, або підбирає інструкції, по влаштуванню масових заворушень у Подільську, залишені для нього зв'язківцем. А, можливо, шпигунські приладдя (наприклад, ручку з відеокамерою) чи навіть вибухівку!

Хоча вибухівку він там може й закладати, бо неподалік знаходиться офіс пані Гуржій, з якою зараз Майтала веде війну на знищення! Плануючи відняти у неї автомобіль і решту майна, яких вона позбавила його подєльніка, теж наркомана, що сидить на фені у вені. Тут треба попрацювати правоохоронцям, бо наврядчи цей вибух буде спрямованим, враховуючи постійне дриготіння пальців наркомана Майтали!

Також не будемо відкидати версію, що Майтала просто побачив собачі екскрименти і вирішив їх з'їсти. Майтала, як кришнаїт, вважає собачі какашки дуже вітамінізованим і корисним продуктом для вживання унутрь себе.

Хоча, можливо, це какашки мамкойоба Левицького, по складу яких Майтала намагається розшукати свого злочинного подєльника, який вже зрозумів, що не тих хлопців образив і тікає, залишаючи за собою лише такі безпосередні і нестримні сліди!

Також не будемо відкидати версію про квест. Майтала дуже любить рекламувати різні акції місцевих магазинів, на кшталт "Знайди кришичку від Фанти, зарий її у вказаному місці, і на ранок там виросте апельсинове дерево!"

Тож у квест під назвою "Поле Дураков" цілком може гратися цей укурений Буратіно!

Ходить збирає кришечки від Фанти, а потім закопує їх у вказаному власниками акції місці. Пакетик ондо у нього фірмовий акційний. Такий придуркам видають.

Ну й остання версія: Майтала молиться. Схилився у низькому поклоні своїм поганським богам.

Хоча, звичайно, для Майтали характерніша оця молитовна поза:

У ній відображаються і втілюються усі потреби і бажання Майтали. 

Для наркомана, гомосексуаліста і злочинця поза дуже природня.

Тож почекаємо результату слідчих дій і ознайомимо з ними вельмишановну публіку. Усе на підході.

А ви, шановні читачі, поки що висувайте свої версії, що цей олігофрен там закопує

7 коментарів:

  1. Коноплю высаживает!!!)

    ВідповістиВидалити
  2. Да этого ебаната только тюрма перевоспитаит. В центре города с клумбы цветы обрывать среди бела дня. Конченый придурок!

    ВідповістиВидалити
  3. Може то він календулу - лічітись буде, то нехай вже - може поможе!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Не допоможе! А календулу треба в аптеці куупувати, а не на міських громадських клумбах рвати. Не для наркоманів її там саджали, а для краси

      Видалити
    2. Для городських сумашедших повинні бути виключення :)

      Видалити
  4. Дурням закон не писаний - так що звиняйте, люди добрі :)

    ВідповістиВидалити
  5. КОНЧЕНЫЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити