суботу, 3 липня 2021 р.

Як шахраї дурять подільчан і впарюють ім крадене!

Сьогодні ми поговоримо про підарасів, ворів, рейдерів і пройдисвітів. І усе це втілюється в одних і тих же особах. Як мухи, гімно, сморід і використаний лопух у придорожньому туалеті.

Мова йде про подільське відділення богодєльні під назвою Гончаренко центр. По якому наша редакція проводить ретельне розслідування їхніх шахрайств.

Так ось, з метою подальшого захоплення влади у місті Подільськ, ці ошуканці влаштовують нібито безкоштовні "зрелища" для місцевих мешканців.

Наприклад, як анонсоване оце:



Але справа у тому, що ці шахраї і злочинні особи не мають ані прокатного дозволу, ані права від власників на демонстрацію будь-якого фільму, ані купленого права його показати, ані ліцензії вести подібну діяльність, ані належних документів на експлуатацію апаратури.

Тобто, ці "пірати" просто напросто вкрали фільм, і тепер незаконним чином, порушуючи усі закони і правила, хочуть влаштувати свій пир під час загальної чуми!

Тобто, впарюють подільчанам награбоване! Як Попандопули ділять чуже майно.

Тобто, прийшли до пенсіонерки, зірвали з нею кофтинку і влаштували у цій кофтинці дефіле показу мод під виглядом благодійної акції!

Основним виконавцем цих шахрайських схем є відомий у вузьких кругах нетрадиційно орієнтованих шмаркач Олександр Таранюк. Він утілив у собі усі чотири перераховані на початку статті якості, іпостасі і кримінальні спеціалізації. Саме він має узяти на себе найбільшу міру відповідальності за регулярні злісні порушення закону.


Велике прохання і переконлива вимога до правоохоронців розслідувати цю темну сторону діяльності цієї богадєльні на кур'ячих лапах і ствердити закон і порядок у нашому місті.

Зі свого боку ми будемо проводити журналістські розслідування злочинів цих дрібних кримінальників, що вирішили погрітися на ниві політики, і інформуватимемо суспільство і громаду про їхні злочини.

Далі буде.

Жодна падла не втече!


4 коментарі:

  1. Закон, правова держава починається з нас. Якщо вор і пройдисвіт, то так треба і казати. Не наблюдали отсторонь, а вхопити за руку, не боятись

    ВідповістиВидалити
  2. гончаренко привик брехати і красти - вирішив пропіаритися, так би мовити, у бюджетному варіанті

    ВідповістиВидалити
  3. Гандон использованный! Убрать его от наших детей!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Чому б місту не показувати дитячі фільми, якщо не даром, то за символічну платню, та й не давати приводу гончаренко піаритись на дітях. Ми при союзі за 10 копійок кожен день до кінотеатрах ходили.

    ВідповістиВидалити