четвер, 24 жовтня 2019 р.

Черговий влучний удар Подільсьскої прокуратури по подільській наркомафії!

КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ неодноразово публікували матеріали про систематичні перемоги Котовської місцевої прокуратури над нарковиробництвом, наркоторгівлею та наркотрафіком у Подільську та інших районах Півночі Одещини.

Ось тільки частина наших публікацій по цій темі:
https://kotpartizanen.blogspot.com/2018/06/blog-post_70.html (Котовська місцева прокуратура продовжує отримувати перемоги у війні проти наркомафії. Подільськ)
https://kotpartizanen.blogspot.com/2019/02/blog-post_21.html (Котовська місцева прокуратура, під керівництвом Віталія Мельниченка, викриває злочинців на потоці. Резонансні справи йдуть одна за одною)
https://kotpartizanen.blogspot.com/2018/05/blog-post_52.html (Котовська міська прокуратура продовжує наносити разючі щільні удари по наркомафії Одещини)
https://kotpartizanen.blogspot.com/2018/08/blog-post_24.html (Чергова поспіль перемога Котовської місцевої прокуратури над наркомафією!)
https://kotpartizanen.blogspot.com/2018/05/blog-post_49.html (Якщо навколо тебе усе чудово і тобі усі посміхаються - скажи наркотикам: ні!)
https://kotpartizanen.blogspot.com/2018/05/blog-post_87.html (Гучна резонансна перемога Котовської місцевої прокуратури над тютюново-алкогольним злочинним спрутом. Браво!)

Як бачимо, боротьба Котовської місцевої прокуратури проти наркомафії систематична і вдала.

Нагадємо, що лише нещодавно, 2,5 місяці тому, під керівництвом Котовської місцевої прокуратури було вилучено рекордну кількість (7,5 тонн) суміші макових зерен і макової соломки, викрито злочинну торгову мережу і затримано злочинців (10 осіб).

І ось знову, у вівторок 22 жовтня, Котовська місцева прокуратура, під керівництвом Віталія Олександровича Мельниченка, у тісному співробітництві з Подільським відділком поліції, під керівництвом Олександра Михайловича Ноздратенка, викрили чергову плантацію-лабораторію по вирощуванню і виробництву наркотичних засобів у місті Подільськ.

Було вилучено, заарештовано і конфісковано біля 50 кг маріхуани.

Затриманий мешканець Подільська громадянин Х., який опікувався цією плантацією і лабораторією. Наразі викриваються спільники затриманого.








Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Котовська місцева прокуратура (ч. 1 ст. 309 КК України)

На фото, зроблених нашими журналістами-папараці, вражає розмір конопельних дерев. Цю коноплю важко назвати кустами, лише деревами. Дуби. Усе це мало бути переробленим на наркотик і продаватися у Подільську, і по усій Україні.

Вітаємо правоохоронців із черговою гучною перемогою, і  дякуємо за професіоналізм і пильність, за звільнення нашого міста від цієї гидоти.

Очистимо наше місто разом! Нагадуємо, усім мешканцям Подільська: не будьте байдужими, допомогайти очищати наше місто від криміналу і корупції!

Про підробиці резонансного розлідування редакція КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ інформуватиме наших читачів в гарячому режимі

Немає коментарів:

Дописати коментар