середу, 6 січня 2016 р.

Невдовзі Котовський район перетвориться на Бургундію і Шампань стараннями алкоголіка!

Котовський Остап Бендер голова райдержадміністрації Едік Доценко визнав у міліції, що він дійсно бухав у громадському місці на громадському заході у присутності великої кількості людей і персонально мадам Тінкован.

Довелося йому це зробити, бо наш славнозвісний Моссад (Михайло Ілліч Десятников) подав на нього заяву в міліцію, і по цій заяві завели справу.

Але клоун Доц залишився клоуном і у якості відмазки заявив, що він не пив, а працював!!! Він виявляється дегустував Ліпецьке вино для продажу його закордон!

Потім заспівав про широкі перспективи Котовського району, як шахової столиці, перепрошуємо, як виноробської столиці світу! Мовляв, у нього обширні зв'язки по усьому світу (з Клінтоном під столом у шахи грав), і завдяки його поважній рекомендації районні вина купуватимуть у Франції, Італії, Германії, Каліфонії, Чілі, Угорщині, Японії і, навіть, Анктартиді!

Словом, Доца понесло!

Але, ми знову, в черговий раз, ловимо Доца на брехні! В попередньому матеріалі на Котовських Партизанах про алкогольний ексгібіціонізм голови Котовської райдержадміністрації Едуарда Доценка були розмічені фото де видно, що наливали йому горілку ізгорільчаної пляшки. І ручонку із склянкою він тягнув явно не до вина!

Подивіться! http://kotpartizanen.blogspot.com/2015/12/blog-post_29.html


Ну що, Едіку, давай зробимо Котовський район горільчаною столицею світу? Кидай заклик виймати із схронів самогонні апарати! Призначай свою подружку алкоголічку Дальчук відповідальною за цей проект!

Наснаги тобі алкоголіку у побрехеньках!

Немає коментарів:

Дописати коментар