неділя, 5 листопада 2023 р.

Гібридна війна проти українців у Подільську!

На одному із подільских пабліків з'явився допис у якому повідомляється, що т.в.о. мера міста Свиня Албанський, облаштував у своєму порепаному генделику "La Famiglia" кальянну. 

Облаштував, звісно, із порушенням законодавства! Усіх вимог.

Автор допису вказує, що вже є жертви цього злочинного "бізнесу" Свині! Здоров'ю цих людей, у тому числі і дітей!, нанесена шкода! Можливо, непоправна!

Загін Котовських Партизанів, як і деякі небайдужі із наших земляків, вважають, що: 

"власник закладу - к...цапський диверсант, що винищує українців у тилу. Його підривна діяльність має стати, або вже стала, предметом розслідування спецслужб України щодо підривної діяльності проти українського народу та української держави. Ворожих диверсантів під час війни треба знешкоджувати відповідним спецслужбам. Діяльність цього закладу то є частина гібридної війни росії проти України!  Подільчани, не донатьте окупантів!"

Власник закладу - Свиня Богданович Албанський.

Агов, Служба Божа, ДБР, ДСР, НАБУ, прокуратура, зверніть вашу розсіяну увагу на геноцид українського народу під час війни з боку російського диверсанта Албанського, який має спільний бізнес із представниками ОРДЛО!

Непокаране зло повертається. Після незаконної побудови під час війни на міських інфраструктурних комунікаціях ресторану "La Famiglia", зараз непокараний злочинець-диверсант Албанський будує супермаркет в районі Каштан.

Оформлене, щоправда, будівництво цього закладу на його кума Радковського. Хоча це відверта липа, бо статки громадянина Радковського не дозволяють йому вести подібне дороге і масштабне будівництво. Самого ж Свиню Албанського кожен день бачать на цьому будівництві, яким він керує щодня безпосередньо. Не містом керує наразі, а будівництвом власного нового супермаркету!

(Кримінальна справа про незаконне збагачення Свині Албанського має підтверджуватися і цим фактом)

Стара злочинна схема, коли бізнес Свині, аби не сплачувати податки державі Україна, розписаний на 30 фізичних осіб. Невже за такий тривалий час цієї злочинної схеми у правоохоронців так і не знайшлося методів на Костю Свиню Саприкіна? Чи ви не правоохоронці, чи ви не державники, чи ви не патріоти?

Невістка Фунта Радковського працює на високій посаді в мерії у Свині Албанського, каталася з вітерцем разом з Албанським у туристичний вояж до Німеччини.

Свиня Албанський створює сімейний мафіозний клан у подільській владі (клан Албано). Дожили. Раніш при владі були козли, тепер свині. Коли ж люди будуть керувати містом і Україною?



1 коментар:

  1. Невістка Радковського вже пів року живе у Германії, разом із своїм чоловіком сином Радковського, який втік нелегально, через хабар у військоматі, і зараз ховається від армії. А невістка числиться на роботі отримує гроші, а сам відпочиває у Германії. Отакі зловживання у команді Албанського. Вони действітельно сімейна мафія.

    ВідповістиВидалити