вівторок, 3 жовтня 2023 р.

Пригоди волоцюги Майтали у тюрмі

Наш півник Юрік заспівав крізь тюремні грати. Кукарєкає, поки срака не репне.

Блюзнірству і цинізму цієї наркоманської худоби немає меж.

Отже, 27.09.2023 року  о 17.35 годині в поліційний відділок надійшла письмова заява підорчука Майтали Юрія Анатолійовича, 1978  року народження, мешканця міста Подільськ, вул. Л. Толстого буд. 8 кв. 83 (на разі перебуває в слідчому ізоляторі 21 міста Одеса, к/п 12023161180000549) з проханням притягнути до відповідальності директора "Подільськміськсвітло" Кострицького В.А., який, зі слів заявника, привласнив бюджетні кошти шляхом підміни ліхтарів для освітлення вулиць міста Подільськ.

Отакий засранець! Що ж ти, Юрасику, якщо знав тоді, а в тюрмі ти нічого подібного дізнатися не міг!, не написав заяву на пана Кострицького в поліцію? А пішов, безглузда істота, його шантажувати і рекетувати, вимагаючи щомісячну плату у 35 тис. гривень. (Але волоцюга отримав по заслузі і пішов на тюремні нари).

Де була твоя громадянська позиція, підаре? Чи твоя позиція тільки раком перед Свинею?

А тепер ти намагаєшся відбілити свою біографію і очко?

Хто тепер повірить у щирість твоїх помислів і діянь? Навіть самі відбиті на голову не повірять.

Нагадаємо, що головним злочинним подєльніком рекетира Майтали у Подільському ОЗУ  є турист Свиня Албанський, який зараз подорожує Німеччиною, наводить жах і огиду на мешканців землі Північний Рейн-Вестфалія, округу Мюнстер. Пердить так, що навіть мешканці сусідніх Фелена та Зюдлона розбігаються!

Ми підготували звернення до мешканців Боркена що тимчасово виконуючий обов'язки Свиня Албанський є вором, корупціонером, мародером, рейдером, і навіть вбивцею (про це в наступних публікаціях!), що на нього відкрито купу кримінальних справ! І що усі угоди підписані з цим покидьком згодом будуть скасовані. Тож не варто цього робити, не марайтесь!

Писати такі заяви підбурює ув'язненого Майталу саме його хазяїн і роботодавець Свиня Хрюкоділович Албанський (для своїх просто Хрюша!)

Інакше обіцяє, через треті руки, наркоту йому в тюрму не передавати і суддів не підкуплювати (теж через треті руки)

Бо Свиня Албанський продовжує тиснути на керівників комунальних підприємств міста, вимагаючи відкати. Які тимчасово виконуючий вважає належать йому по статусу. Статусу "свині біля корита"?

Отож Майтала, зробивши чорнильницю із хлібного м'якиша, власною кров'ю, пише такі жалісливі "воззванія" із проханнями.

В 2005 році українці на майдані стояли із плакатами: "Ахметов, Янукович, нари будуть поруч!". Скористувавшись парафразом, скажемо: "Майтала, Албанський, одні нари для засранців!"

Немає коментарів:

Дописати коментар