вівторок, 4 квітня 2023 р.

Аграрні кроти Подільська

Нещодавно Асоціація заможних сліпих кротів Подільщини придбала, за їхніми словами, для фронту автівку (5 тис. долярів) і тепловізор (1,5 тис. долярів)

Наш побратим Котовський Партизан позивний Гаррі Поттер у цивільному житті працює економістом. Він дуже добре знає економіку Подільська і Подільського району, тож порахував, що на 20 заможних сліпих кротів цієї шайки-лєйки припадає у Подільському районі 26 тис. гектарів сільськогосподарчої землі, якою вони користуються для своїх комерційних вигод.

Ретельний Гаррі вирахував, що з власного доходу з кожного гектару експлуатованої землі вони виділили для фронту, бінго!, 5,46 грн! Їхня щедрість і патріотизм не має меж!

Та їхній Якубенко сутяжнику і відвертому сєпару і шанувальнику путіна Десятникову платить більше! Совпадєніє?...

Ще ганебніше ситуація з подільським заможними сліпими кротами ім. М.Якубенка виглядає на тлі допомоги ЗСУ і силам оборони України з боку фермерів Савранської і Кодимської громади, які мають набагато менші земельні наділи, менше заробляють, але жертвують для фронту і збройних сил набагато-набагато більше і якісніше! Ось де справжній патріотизм!

Головною ж метою Асоціації аграрних сліпих заможних кротів Подільщини, від самого її заснування, є сидіння вгодованих дуп їхніх керівників у президіумі на дібілуватих заходах цих самомилуванців і політична кар'єра цих амбіційних керівників. Суцільний голімий піар на порожньому місці!

Роскішні автівки цих сліпих кротів (чомусь потужні джипи не на фронті!), на які їм колись влучно вказав Руслік Пітак, не дають їм змоги проїхатися на маршрутці по місту, аби вони зрозуміли, що таке 5,46 грн. Що проїзд в маршрутці коштує вдвічі дорожче!

І невже ці хитрозроблені думають, що ніхто в районі не розуміє, скільки вони реально заробляють з кожного гектару?

Свого часу лідер обласного ОПЗЖ Микола Скорик, до якого ці діячі запопадливо зверталися по допомогу, коли їм на хвіст наступив "Пітак, Паращенко, Гончаренко і Ко", після спілкування відмовився мати з ними справу, назвавши їх хитровиїбаними порепанцями. Дуже влучно - і навічно!

Отакенької...

Тож: мама, роді іх обратно!

Цікаво лише: хто на відео ота районна польова миша у відставці?

П.С. Одним із активніших заможних кротів і засновників цієї шайки-лєйки був кримінальник Саша Радзилевич. Але вже втік від них, бо цей ошуканець і рейдер зрозумів їхню імпотентність. Саша, як путін, не може жити не розширяючи злочинним чином свої володіння 

Немає коментарів:

Дописати коментар