вівторок, 18 жовтня 2022 р.

Таємниця походження ананьївського начальства

У голови ананьївської громади засранця і вертухая Юри Тищенка багато погонял. Про деякі з них ми писали ось тут:

https://kotpartizanen.blogspot.com/2021/11/blog-post_16.html

https://kotpartizanen.blogspot.com/2016/06/blog-post_38.html

https://kotpartizanen.blogspot.com/2021/11/blog-post_56.html

https://kotpartizanen.blogspot.com/2021/10/blog-post_25.html

https://kotpartizanen.blogspot.com/2022/06/blog-post_21.html

https://kotpartizanen.blogspot.com/2016/06/blog-post_97.html

Але останнім часом популярним серед ананьївців за дослідженнями нашої редакції для Юри стає погоняло Кефір. 

Наскільки воно об'єктивно притамане для цього ананьївського рекетира ми розглянемо і дослідимо:

Секрет кефіра у карачаєвського князя намагалася винишпорити одня кацапська графиня. Але гірський князь поставив їй умову, що вона має три роки прожити з ним у цивільному шлюбі. Отоді і отримає рецепт. Оскільки у капапок проміжність чешеться не менше, аніж амбіції, то графиня погодилася і три роки обслуговувала гарячого кавказця. Князь подарував їй рецепт і закваску. Закваску у глечику, а не в природні отвори як, можливо, подумали деякі читачі. Графиня, завдяки виробництву кефіра, примножила свої статки. (Ну немає нічого нового у жіночих кар'єрах під вічним місяцем)

Головним інгрідієнтом кефіру є кисломолочний стрептококк.

Так ось, на нашу незаангажовану думку, Юрась Тищенко був утворений не таким природним способом. (Хоча стрептококків у його голові та інших тщедушних тілесах вистачає!) 

Цей Кефір був зроблений явно неприродним для гетеросексуалів способом. І хоча нам зауважать, що процес бродіння відбивається на його мармизі щодня, ми заперечемо, що то бродіння інших інгридієнтів: цукру і буряка.

Але повернемося у нашому розслідуванні до східних стародавніх джерел. Зокрема, до авторитетної "Тисяча і однієї ночі".

У одній із історії, що розповідає Шахерезада, персидський купець, не зумівши добитися взаємності від красивої заміжньої жінки, пролив на її подружнє ліжко кефір. А потім почав гвалт, звинувачуючи її у подружній зраді, а в якості доказа пред'явив кефірну пляму, видаючи її за чоловіче сімя. Поряд виявився один гомосексуаліст, який не втримася і лизнув пляму. Він скривився від невдоволення і заявив, що це КЕФІР. Таким чином честь і репутація жінки була відновлена.

Отут ми і бачимо заслужені  витоки походження юриного погоняла. Чи то він просто сперматозоїдна пляма на тілі ананьївської громади, чи то він плід подружньої зради здійсненої неприроднім чином.

Зрада постійно присутня у історії кефіра, тож недаремне Юрік Кефір виходить під маркою "Рогатий". От саме це уточнення "Кефір Рогатий" і відкриває нам підопліку таємниці походження юркіного нинішнього погоняла.

А ставлення, як до Юри Кефіра, так і до його погоняла мешканці ананьївської громади висловили дуже чітко і недвозначно. Ось така наглядна агітація була розміщена у центрі старовинного міста Ананьїв біля ананьївського ринку у минулу п'ятницю:

І хоча юркіни холуї відшрібали її потім ножами півдня , до речі, використовуючи комунальну техніку!, і смішили людей навколо, правди ніде діти і її не сховаєш.

Кого наступного отаким чином посилатимуть за русскім кораблем у нашому районі?

Лупашка? Білоуса? Мазура?

Бо народ, що має досвід Майдана, на напівмірах не зупиниться!

Слава Україні! Смерть ворогам!

Немає коментарів:

Дописати коментар