вівторок, 16 серпня 2022 р.

Клоун Льоша Гончаренко, його вірний пес Шмушкович та не менш карикатурний Кривавий Пастор!

Вор і рейдер Льошик Гончаренко, отримавши від держави гроші за освітянською програмою, заснував одіозний "Гончаренко-центр" і дурить усіх про свою благодійність.

З часу екскалації російсько-української війни "благодійна" діяльність "Гончаренко-центру" перекинулась і на військових, біженців та постраждалих.

Знову йде окозамилювання суспільству буцімто це персонально Гончаренко їм допомагає. А Льошик, по методичках Шмушковича, бо що воно дурне може саме вигадати!, нагло піариться на цій темі.

Голосно з надривом оголошується, що це Гончаренко комусь допоміг, а внизу, дрібним шрифтом!, дякується за надані товари фондам, фірмам, іншим громадським організаціям.

Як кажуть в інструкції по упередженню злочинних дій від шахраїв, уважно читайте завжди, що там унизу написано дрібним шрифтом, а лише потім підписуйте і вірте!

Тобто, Льошик Гончаренко виконав лише функцію почтальона Пєчкіна, але люди думають, що це Льошик із власної кишені кинув на допомогу і на війну.

Отака ганебна, можна сказати на крові і сльозах, практика!

Причому товари і гроші вони беруть навіть у таких відомих міжнародних благодійних організацій як Греко-Католицький фонд "Карітас". А потім оголошують, що допомогу надав народний депутат Олексій Гончаренко. Шахрайство Гончаренка і Шмушковича вийшло міжнародний рівень! Одеси і Одеської області їм для пограбування вже малувато!

Наче Карітас із своїми 1200 волонтерами і потужною розгалудженою інфраструктурою не може доставити це сам? Ото їм дуже потрібно, аби Льошик Гончаренко у них вициганив, довіз і відпіарився? Ото без Льошиного піару нічого не поїде? Хай Гончаренко влаштовується у Карітас волонтером, а не видає чуже за своє!

Наприкінці минулого тижня Гончаренко із Шмушковичем здійснили вояж у місто Миколаїв з метою проіспектувати роботу Миколаївського "Гончаренко-центру" і подарувати причеп військовим. З власного гаражу Льошик причеп вигнав. На дачу за врожаями картоплі на ньому, рідному, іздив.


І випадково, ну абсолютно випадково! зустріли біля "Гончаренко-центру" головного Бетмена (Кажана) української політики Кривавого Пастора Турчинова. Який передав усім вітання через Льошика Гончаренка-Пєчкіна. Мабуть, Кривавий Пастор охороняв "Гончаренко-центр"!

Без сліз на цього "воїна" не поглянеш! Тим більш "героїчні" вчинки Кривавого Пастора на війні, під час його інспекції на фронті на посаді голови РНБО, відомі усім. Як і те, хто здав Крим у 2014 році! 

На війні будь-яка допомога потрібна.

Але цинізм цих осіб, Гончаренка і Шмушковича, просто зашкалює! Поки воїни героїчно воюють, волонтери героїчно волонтерять, деякі селфілоїди намагаються здобути собі політичних балів для політичних карьєр!


П.С. До речі, це не перше спільне фото цих двох клоунів


Немає коментарів:

Дописати коментар