пʼятницю, 3 червня 2022 р.

Албанський - "чемодан-вокзал-россия"!

За інформацією редакції КП із прямих достовірних джерел у оточенні узурпатора влади в Подільську, в.о. мера Свиня Албанський дав пряму вказівку багаточисельним співробітникам своїх фірм, магазинів і баз, аби вони публічно та у соціальних мережах припинили проукраїнську риторіку і не висловлювалися промовами на підтримку України у війні з росією. 

Бо невідомо, як сказав Свиня, яка невдовзі буде у Подільську і в Україні влада, а його бізнес від їхніх висловлювань може постраждати. Такий наказ був даний співробітникам під загрозою звільнення.

Саме цим і пояснюється мовчання Свині Албанського на останніх публічних громадських заходах. (Замість нього виступають його заступники).

А може Свиня щось знає?

То чи не поділиться інформацією на допитах?

Саботаж і колаборація узурпатора влади Албанського досягла меж державної зради і примусу до фактичного співробітництва з окупантом. Ті, хто привели до влади цього хитрожопого рагуля-сепаратиста, теж несуть відповідальність за його злочинну антиукраїнську діяльність. Будь-яка співпраця з цим антиукраїнським елементом (у тому числі і отримання хабарів від нього посадовими особами!) є співучастю у його злочинах. Закон забороняє виконувати злочинні накази, не тільки в армії і поліції. 

А у вашому випадку, виконавці злої волі Свині Албанського, співучасть означає, що вас майже безкоштовно виїбали.

Ця Свиня, яка підступним і незаконним чином захопила владу у нашому місті, не тільки грабує Подільськ під час війни, але й продає його, разом із своїми друзяками шепитками та іншими, окупанту у надії на майбутні прибутки!

А щоб тобі, Свиня, твої прибутки поперек горла стали, як лани широкополі, і Дніпро, і кручі!

4 коментарі:

  1. Щоб лани широкополі
    І Дніпро і кручі
    Встали вам поперек горла.
    Москалі їбучі!)))

    ВідповістиВидалити
  2. Жде, що орки захватить Подільськ? - може хоче їх хлібом-сіллю зустрічати?

    ВідповістиВидалити
  3. Албанський - сепар недобитий, скільки його можна терпіти? Як позбутись?

    ВідповістиВидалити
  4. Гнида, яку треба придушити нігтем й розтерти

    ВідповістиВидалити