неділя, 1 травня 2022 р.

Авгієві конюшні Подільська можуть випромінювати не тільки сморід, але й зраду!

Зараз у промовах американських військових експертів слово "Колбасна" звучить по три рази у реченні.

Нагадаємо, що у селі Колбасна знаходиться найбільший у Європі склад артилерійських озброєнь, який за угодами 1992 року відійшов росії.

На думку американських військових експертів, метою заворушень у Придністров'ї є бажання російських військових вивезти артилерійські та інші боєприпаси із Колбасної на війну проти України. Росія не отримала бажаних озброєнь ані від Китаю, ані від Північної Кореї, а сам росія їх виробляти не у змозі.

Тож зараз запаси на складах Колбасної стали їхнею бажаною метою, нав'язливою ідеєю і підгрунтям провокацій.

Село Колбасна лежить на самому кордоні Придністров'я і нашого Подільського району. Район охоплює його півмісяцем від Домниці до Станіславки. В районі Домниці навіть хати Колбасної і Домниці відділяють тільки городи.

Маршрути вивозу боєприпасів можуть бути два: потягами через Вапнярку, що вірогідно лише за умови значного підкупу як залізничників України так і правоохоронців та представників місцевих влад. Це дорого і ризиковано. Або транспортними літаками із аеропорту Тирасполя.

Але для початку боєприпаси треба вивезти із Колбасної.

Для цього треба створити безлад у Подільському районі, аби відволікти і відвернути увагу від дій російських загарбників, примусити владу і мешканців Подільщини займатися іншими проблемами.

На цьому тлі можливі будь які провокації, у тому числі і за участі ворожих ДРГ.

Звісно, задля їхнього проникнення на територію району росіяни з Придністров'я, насамперед, звернуться до контрабандистів, бо ніхто не може надати більш кваліфікованої допомоги для перетину кордону.

Тож наша редакція звертається до усіх правоохоронців Подільського району і України взяти під належний контроль місцевих контрабандистів, слідкувати за ними, аби запобігти їхній співпраці із окупантами.

Найбільшим контрабандистом у Подільщині наразі є Олег Богданович Албанський, виконуючий обов'язки мера м.Подільськ. Усі його бізнесові схеми закручені на контробанду. Він торгує у своїх магазинах контрабандними товарами, знає логістику контрабандних шляхів, має власний автотранспорт, який неодноразово перетинав кордон із ПМР, у тому числі і нелегально, і має підготовлені кадри провідників та бази зберігання товару на кордоні, де теоритично можуть дислокуватися і диверсанти.

                                           Кому війна, а кому з'йомки у фільмі "Три толстяка"!

Профілактичні міри по виявленню зв'язків певних осіб із російськими окупантами в Придністров'ї та по виявленню можливої зради зможуть запобігти можливій ескалації ситуації у районі і зірвати плани російських загарбників отримати збройне підкріплення для війни проти України.

Будьмо пильні!

Слава Україні! 

Смерть ворогам!

Немає коментарів:

Дописати коментар