неділя, 6 лютого 2022 р.

Вітаємо!

Загін Котовських Партизанів  вітає голову Подільської громади Анатолія Павловича Іванова з Днем народження!

Як би не називалася ця посада, секретар горисполкому, голова міськради, мер міста, голова громади Анатолій Павлович Іванов знаходився у керма нашого міста, служив громаді.

Його роботу на цій посаді оцініюємо дуже позитивно. І в штормові часи, і в часи штилю він міцно утримував міське господарство і інфраструктуру у правильному руслі. Анатолій Іванов утримав господарство і інфраструктуру міста від руйнації, яка спіткала більшість населених пунктів довкола.

Більш того, він зробив багато для розвитку господарства та інфраструктури міста, для того аби містяни жили в комфортних умовах. Він дбає не тільки про умови праці, але й про умови відпочинку для подільчан. Наші свята, наші зони відпочинку у місті своєю естетикою стають прикладом для сусідів.

Подільськ, завдяки Анатолію Павловичу, дуже затишне місто.

Благоустрій та розвиток міста стало сенсом життя Анатолія Павловича Іванова, тож ми хочемо побажати йому наснаги на цьому шляху і здоров'я, аби втілити усе задумане.

І ми сподіваємося, що справа, якій присвятив Анатолій Павлович Іванов значну частину свого життя, колись опиниться у руках гідного послідовника, не буде перекреслена, занедбана і сплюндрована.

Слава Україні!

2 коментарі:

  1. Миру, щастя, добра, здоров'я, наснаги, мудрих рішень!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякуємо за турботу - вітаємо з народинами!

    ВідповістиВидалити