пʼятницю, 10 вересня 2021 р.

Кримінальна хроніка Подільщини. Випуск № 1

В Подільському районі життя вирує: онде сусідка написала  з Чубівки написала на сусіда, що начебто він постійно шкодить їй сарай. В Ліпецькому вкрали в жіночки 2 бензопили і мотокосу, шляхом зламу замка у сараї, люди гублять гаманці із різними сумами грошей у потягах і магазинах. Також у магазинах невідомі викрадають гаманці у громадян. Будьте пильні! 

Багато хворих на ковід, є померлі від ковіду. Але маски горді подільчани у переважній своїй більшості носити відмовляються. (За нашою інформацією невдовзі поліція проведе рейд по маршрутках і бюджет Подільська суттєво поповниться)

Відомий у місті кляузник і сутяга Міша Десятников накатав заяву на співробітників "Подільськтеплоенерго", що йому роздрукували довідку неналежної якості. Старий збоченець тепер з принтерами воює! Став збуджуватися на електроніку? Незабаром заведе собі коханку робота?

Впіймали в Одесі мешканця с.Пужайково Подільського району, який знаходиться в розшуку (як особа переховується від суду)  за скоєння злочину передбаченого ч.3.ст.185 КК України. Дає покази.

Трапився конфлікт між продавщинею і покупцем у магазині "Щедрий кошик" на вул. Чапаєва. Історія мутна. Не розбереш, хто правий, хто винуватий.

В Борщах, на вулиці Центральній водій ВАЗ 2104 в стані алкогольного сп'яніння збив автобусну зупинку. Перехожі його впіймали і тримали до приїзду поліції. На винуватця складено адміністративний протокол за ст. 130 ч.1. Зупинка претензій не має.

Знову у Слобідській ОТГ використовують землю з порушенням закону. 40 гектарчиків поцупили. Використовувалася з порушенням норм ст. 53 КУпАП та п. г ч.1 ст. 211 Земельного Кодексу України та ст. 56 КУпАП. Теж саме і в Долинській ОТГ невстановлена особа незаконно використовує земельну ділянку. Може клад шукає.

В с.Гидерим дехто погано доглядає за дитиною, не виконує своїх батьківських обов'язків. Але старший лейтенант поліції Олег Чебан осмикнув порушника,  привів його до громадянської тями!

На ставку Цукрового заводу були помічені браконьєри на човні з сітками. Але їм вдалося втекти від поліції. Чи то заявнику вони примарилися. Але поліціянти відреагували вчасно. Добре, що їм тепер до ставка близько їхати. Набагато ближче, аніж від відділку поліції до базару, де  безчинствує незаконний торговець Майтала.

Одній громадянці, мешканці Подільська, примарилося, що її на Соборній біля Укртелекому збила машина. Прибулому наряду поліції, вона сказала, що ніякого наїзду не було, і що їй це примарилося. Чекаємо інопланетян!

І знову Борщі, автомобільна столиця Подільщини! Примарна машина начебто колесила вулицями села і керував нею, начебто!, п'яний водій. Поліції не вдалося знайти примарну автівку. Але й сам заявник виявився примарою! Зустрічатися з поліцією відмовився і заявив, що він, власне, не перебуває в с.Борщі! Просто його погляд пронизує товщу простору.

У Подільську громадянин, що мешкає по вул. Затишній прорушив правила адміністративного нагляду, а саме був відсутній за місцем мешкання. Викрив порушника знову ж таки невтомний та бадьорий поліцейський Олег Чебан.




9 коментарів:

  1. Вітаю! Цікаво! Вчимося на чужих помилках!

    ВідповістиВидалити
  2. Цікаво, так дєржать! )))

    ВідповістиВидалити
  3. Этот Десятников - жудкий тип!

    ВідповістиВидалити
  4. Я за маски, бо з 28 квартир, в нашому домі перехворіли в 4-х. Ще боліли близькі знайомі - кажуть жутке відчуття, коли дихати не можеш

    ВідповістиВидалити
  5. Так, у Майтали стрьомно щось купувати!

    ВідповістиВидалити
  6. То тепер сюди можна писати, якщо тебе образили й партизани допоможуть?

    ВідповістиВидалити
  7. Приїхала заробітчанам з Ізраїлю - каже, я тут одна в масці ходжу. Там строго - прививки, тести, маски

    ВідповістиВидалити