Сторінки

суботу, 9 липня 2016 р.

Сумуємо, танцюємо... (ФОТО, ВІДЕО)

Подільська корупційна влада понесла невимовно важку непоправну втрату...

На ніхуйовому році нас покинув-нас покинув Олексій Ігоревич Галактіонов, наш ДУЖЕ ДОРОГИЙ прокурорчик.

Він дуже дорого обходився місту, обклав даниною усіх: очільників міста, правоохоронців, крупних і дрібних бізнесменів.

Він мріяв бути з нами завжди, але його прижучили!

Так прижучили, що він "скоропостіжно" покинув нас, полишивши апартаменти, які зробили йому мадам Хуйцеловська за наш рахунок, і місцеву "еліту" в розгубленності: кому ж тепер нести гроші, хутро і улесливий сміх.

Такі бізнеси кришував, такі бізнеси кришував, таку волохату лапу у Генпрокуратурі мав... і ось - інфарт мікарда... Довгоочікуваний усіма, але неочікуваний ним...


Але найбільшою ця втрата є для його подєльніков, які під його дахом віджимали бізнеси, крутили оборутки, шантажували відкриттям кримінальних справ кокурентів. Тому найглибші наші співчуття Ігорю Чорному сотоваріщі, які нещодавно намагалися підтримати публічно падаючого Олексоньку, назвавши його патріотом та державником. Хоча реально небіжчик був хабарник і вимогатель.


Приклад "врємєнщика" Галактіонова наочно доводить, що система окремих одіозних персонажів завжди здає з потрохами. Система - безжальний механізм до своїх. Чужим для неї бути краще, бо вона поважає рівновагу, яка тримає її на тому кінці дошки. Свою рівновагу.

Звертаємося до усіх лакуз системи: гниле і вас згноїть. Майте совіть, живіть по честі, не крадіть, не робіть злочинів і усе у вас буде в ажурі.

Принаймні, падати буде не боляче.



2 коментарі: