середу, 21 серпня 2019 р.

Російський шпигун у Подільську!

В попередніх публікаціях ми неодноразово писали, що Юрій Майтала створює кримінальний хаос у житті міста, саботує  і руйнує діяльність державних і комунальних установ міста. Тобто, займається побутовими диверсіями.

Ми думали, що поштовхом для цього було те, що наркотики остаточно зруйнували мозок Юрія Майтали, і він не контролює не тільки свій мовний апарат, але й хід своїх уривчатих думок і мотивацію безглуздих вчинків.

Але проведене редакцією розслідування виявило, що цей дибіл пішов ще далі у своєму гріхопадінні.

Отриманні редакцією данні, із відкритих джерел та ексклюзивні, беззаперечно свідчать, що Юрій Майтала є шпигуном російських спецслужб. Що кримінальний злочинець Майтала працює на державу-окупанта.

Подільськ стратегічне місто в Україні. Поряд кордон з Придністров'ям, біля кордону знаходиться російська військова база із російськими військами. У місті розташовані два батальйони ЗСУ. І, беззаперечно, у Подільську має бути присутня російська агентура.

Ось ми й проводили розслідування із матеріалами якого хочемо ознайомити наших читачів.

Як відомо у Литві, від українського правосуддя зі статусом політбіження переховується відомий українофоб, прихильник "русского мира", агент ФСБ росії Анатолій Шарій. Який у своїх відеоблогах неодноразово називав подільчанина Майталу своїм другом, називав Майталу дуже гарною людиною, вставляв у свої відео сюжети Майталиних зйомок, де, виходячи зі зйомок Майтали, розповідав про панічні настрої в Україні, про хаос в Україні, про любов пересічних українців до агресора росії, про слабкість української армії. Шарій заявляв, що особисто знайомий з Майталою, і дуже цінує його.

Підтвердженням цього факту стали фото на сторінці Юрія Майтали у Фейсбуці. Де він опублікував фото свого візиту до Литви у січні 2019 року.



Тобто, Майтала фактично визнав факт свого знайомства із російським агентом Шарієм. Інакше навіщо йому було їздити саме в Литву, а не в Естонію чи Латвію? Не в Польщу? В Литву, бо там мешкає його друг і колега по антидержавній, антиукраїнській діяльності Шарій.

Одразу після візиту у Литву Майтала зробив відео наживо з території військового містечка, розташування 11-го батальйону 59 бригади ЗСУ. У прямому ефірі він показав усю територію, де дислокується український військовий батальйон, ретельно зняв на відео казарми і війсковослужбовців.

Усі розуміють, що зараз шпигуни не возять розвідінформацію у флешках своїм хазяям. Вони роблять прямий ефір з секретних стратегічних об'єктів і за декілька хвилин ця інформація вже скачана і записана у Москві, пішла у досьє ФСБ.

Що і робив Майтала, прикидаючись бовдуром, нібито дбаючи про комфорт солдатів. Отаке йому шефи з Москви вигадали шпигунське алібі.


Наприклад, ворог бачить кількість застелених ліжок у казармі, і одразу розуміє скільки наразі бійців перебуває на території частини. Ворог бачить озброєння наших бійців, військову техніку, де виставлена охорона, і знає куди стріляти, аби втрати серед українських бійців були найбільшими. Усе це показав їм Майтала.

Безпосередній зв'язок між поїздкою Майтали до Литви і передачою данних про військову частину в прямому ефірі безсумнівний.

Далі за нашою ексклюзивною інформацією. Оскільки Подільськ стратегічні місто і залізнична станція, то навряд чи країна-окупант обмежиться одним шпигуном. Діє, безсумнівно, мережа. Тобто Майтала має координаторів не тільки за кордоном, але й у місті.

До відома, декілька разів наші джерела фіксували, що Юрій Майтала разом і Ігорем Борисовичем Чорним, їздили на джипі "Паджеро" Ігоря Чорного в бік кордону із Придністров'ям. Де швидше за усе й сидить їхній куратор.

Ці таємні поїздки не були висвітлені ані на акаунтах Майтали, ані на акаунта Чорного в соцмережах.

Контрабандист і кримінальник Чорний відомий своїми зв'язками у Придністров'ї. Швидше за усе його там і завербували. А він вже підтягнув до антидержавної діяльності наркомана Майталу.

Ми сподіваємося, що спецслужби, які мають стояти на варті державної безпеки України, звернуть увагу на вищевикладенні факти і проведуть ретельне розслідування.

Ми думаємо вони у змозі зібрати додаткові свідчення антидержавної шпигунської діяльності вищевказаних осіб. Які розхитують ситуацію у місті на користь і замовлення окупанта.

Ми ж своїми журналістськими шляхами продовжимо це розслідування до повного знищення зрадників і ворогів України!

Слава Україні! Смерть ворогам!

3 коментарі:

  1. Блядь майтала Трианон сучий! (((

    ВідповістиВидалити
  2. Відповідаючи на численні запити запити про адресу наркомана і хуєсоса Майтали повідомляємо: улиця Льва Толстого 9-а, квартира 83. Третій поверх. Отам ця підорська істота живе. До речі, влаштував у квартирі нарколабораторію

    ВідповістиВидалити
  3. Да Майтало за деньги на наркоту не то что Родину, родную мать выкапает из могилы и продаст! А может росиянцы подсунули ему любовника гомика. За любовь Юра жопу рвет! А Женя не знает, потому не ревнует!))

    ВідповістиВидалити