четвер, 22 лютого 2018 р.

Це страшне слово "інвентарізація"!

До редакції КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ потрапив цікавий документ, свідчення тупості придністровського сєпара Лупашка С.І., власника СФГ "Круїз", туриста із бандитських дев'яностих, який думає, що може обкрадати Україну, як в тих самих 90-их рідне Придністров'я.


Воно ніяк не звикне, що жити треба по закону, що не можна захоплювати державні і людські землі, що не можна не платити податки, що не можна використовувати рабський труд українців, що не можна фальсифікувати призначення господарських об'єктів, що не можна бути рейдером, що не можна усе вирішувати на бандитських "стрілках", що не можна їздити на "Мерседесі" за 100000 доларів, вказуючи у своїй декларації щорічно мінімальну місячну зарплату. Бандючок Лупашко ніяк не зрозуміє, що він живе вже в електронному, цифровому світі, де усе фіксується, де нічого не зникає, усе підзвітно. Де понти - вже давно не аргумент.

Тож залетів наш голубок через свої понти і бєспрєдєльщицьку зухвалість по самі яблука.


Документ свідчить, що Кодимська поліція (робота якої нас завжди радувала), разом із наглядовими правоохоронними органами, поставилася до справи злочинів Лупашка відповідально і професійно. Не може бути волі і свавілля злочинцям, навіть якщо вони десь там при владі.

Редакція КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ пильно відслідковуватиме хід слідства цієї резонансної справи. Нагадаємо, що штрафи, які вже винен Лупашко С.І. державі Україна сягають 320 млн. грн. Тож відпускати його не можна, бо державі буде завдано понадколосальних збитків!

Також повідомимо, що справи по інших, не менш страшних злочинах, ще очікують Лупашка попереду. Наскільки стало відомо редакції КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ, вони вже заведені по поданих заявах.

Але це теми наступних наших публікацій. Український народ має знати правду!

6 коментарів:

  1. Лупашко действительно всегда действовал бандитскими методами. Его время ушло. Но за преступления надо отвечать по закону. Это правило.

    ВідповістиВидалити
  2. Он рейдер, захватил земли без документов, не платит за использование. Прибедняется, а сам ездит на шикарных машинах, как и его брат и его племяш. Понастроили себе дворцов эти "борцы за народное счастье"!

    ВідповістиВидалити
  3. Пусть проверят прискипливо. Ничего плохого в этом не будет. А то вон Лупашко вой везде поднял уже что его проверяют-утесняют. Хитрый. Лично я уверен, что там найдут много злоупотреблений. Люди же всё видят.

    ВідповістиВидалити
  4. Лупашко - вор і бандит!

    ВідповістиВидалити
  5. Про то, что он сепаратист и ведёт сепаратистскую пропаганду правда чистейшая. Сам не раз слышал в компаниях с ним...

    ВідповістиВидалити