вівторок, 27 лютого 2018 р.

Аларм! Широкомасштабний наступ педофілів! Від Подільська до Слов'янська

Українські молоді гомосексуалісти опинилися в страшній небезпеці. Полчища бабусь-педофілок просто-таки атакують їх.

Якщо раніше "любовь-морковь" і "собачью свадьбу" першого віце-мера Подільська Тетяни Понепалюк з Радіоном Агєєвим, який на 30 років за неї молодший, можна було списати на виставу по розводу австрійських бізнес-партнерів Понепалюків, аби не віддавати їм борги, - то тепер прослідковується безмежна тенденція, прямо-таки масова епідемія педофілічної німфоманії, що охопила керівний склад українських міст у його жіночій частині.

Хто у кого вкрав тему потребує окремого розслідування, але працюють керівниці похилого віку явно під копірку:



Ситуації дзеркально схожі, але є нюанси, що потребують суспільної уваги, через воровську натуру Тетяни вже Агєєвої.

З'ясувати і провести розлідування цього "чортіштозбокубантик" вкрай необхідно, із таким проханням звернулася до редакції КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ колишній мер Слов'янська Неля Штепа. Вона має намір подати в суд на Тетяну Агєєву (Понепалюк) інкримінувавши їй величезні матеріальні збитки від можливих штепиних доходів з піарного ходу, порушення і кражу авторських прав суспільного перфомансу, моральні травми у неї та у Козловського.

Ображена Неля Штепа заявила: "Эта сучка Понепалючка - воровка! Она не только из вашего городского бюджета деньги крадёт, она ещё и украла мою любовь! Я должна была быть первой. Мы с Виталей долго готовили эту акцию, потратились на промоушн. Я должна была первой выйти замуж и сиять на общественном небосклоне, но пока у нас с Козловским был букетно-конфетный период, плавно переходящий в робкие поцелуи, эта шустрая шалашовка успела всё! И выйдя в финал - выскочила замуж вперёд меня! Оттолкнула заслуженого человека своей худой жопой! Теперь Виталик не хочет на мне жениться, боится, что его, заслуженного гомосексуалиста Украины, будут сравнивать с криминальным пидорком Агеевым. Да и мне западло находится в одном ряду с этой ботоксной крысой!"

Одначе, аналітики загону Котовських Партизанів вважають, що у цій колізії не усе так просто. І ці дві базарні баби деруться явно не за місце у першому ряду по продажу плойок. Тут суспільний резонанс глибший. Тут боротьба за символічніше і прибутковіше місце під сонцем.

І зараз налякані агресією бабусь молоді гомосексуалісти, пізніше будуть розчаровані відведеною їм роллю.


Насправді, і Неля Штепа і Тетяна Агєєва ідейно очолюють сепаратистські настрої у своїх регіонах. І наразі кожна з них замахнулася на всеукраїнське лідерство. А посада Анкі-пулемьотчиці тільки одна...

Символ матері-сепаратистки, успішної жінки, керівниці містечкового масштабу, яка стала над суспільною мораллю в усіх сенсах, такої собі Алли Пугачьової, яка, як в тому анекдоті, замість того щоби співати, зробила усім приємне - прагнеться і Нелею і Таньою.

Вони зійшлися у смертельному двобої!

Треба сказати, що Таня Агєєва на півкрока випереджає Нелю Штепу (цим і пояснюється розлюченість екс-мера Слов'янська) Таня вже зробила собі пластичну операцію а-ля путін, одружилася на гоміку - шановна мати сімейства, а не якась безродна хвойда!, перебуває на відповідальній посаді: вона "віце", а не "екс".



З іншого боку у Нелі теж є свої козирі: Віталій Козловський, майбутній чоловік лідерки, улюбленець електорату, а не якась там замухришиста "деревенщина" з кримінальним минулим, як у Понепалючки-Агєєвої, бренд у Штепи на всеукраїнському рівні серед сєпарів розкручений, на відміну від Тані Плойки, та й плойками на базарі Неля ніколи не торгувала. До того ж Понепалючка найобувала і грабувала усіх суцільно і поспіль, включаючи і свій улюблений сепарський електорат, що закарбовується у пам'яті надовго.

Але запалений цими двома сепаратистками смолоскип зваблення молодих гомосексуалістів може перерости у всеукраїнську трагедію. Підстаркуваті жінки-керівниці зрозуміли, хто легко за статистикою піддається їхній звабі. Можливі мисливські переслідування молодих гомосексуалістів прямо в громадських місцях, посеред вулиць і скверів, що може вилитися у масові заворушення та публічні попрання суспільної моралі, початок чому поклали ці дві навіженні німфоманки-піарниці, гідні послідовниці Клари Цеткін, Рози Люксембург та Олександри Коллонтай.

Ми напереодні сексуальної коліївщини одного з найактивніших прошарків українського суспільства - підстаркуватих жінок. А будь-який бунт вимагає лідерів. Ось Неля і таня і чубляться

Але, тим не менш, права молодих гомосексуалістів в Україні прищемлені. Європа це Тані та Нелі не пробачить...

2 коментарі: