четвер, 22 лютого 2018 р.

Конь ловить бабочек. На хуторі. Або у пошуках старих трусів

Злочинний мєнт Конь, який звик для статистики заарештовувати бабусь, що торгують сємками на базарі, затримав продавщиню сільського магазину за те, що вона продала 17-річному юнакові пляшку пива, хоча юнак виглядав старшим 17-ти років.

Це рівень Коня! І показник його "очковтіратєльства" начальству.

Коли в місті працюють десятки наркоточок, незаконні гральні заклади, через район везеться тисячами тон "контрабас", тече наркотрафік, у місті незаконно торгують алкоголем, тютюновими виробами, фальсифікатом у колосальних масштабах, діють десятки ОЗУ бандитів і рейдерів, корупція досягла захмарного рівня, скоюються напади на журналістів, обкладаються поборами бізнесмени і фермери, - Конь врятував пляшку пива і відрапортував про це по інстанціям. Супермєнт!

Нагадаємо, що за останні роки жоден резонансний злочин у Подільську-Котовську не був розкритий. Конь ловить бабочек. На хуторі.


Також нагадаємо, що нещодавно Конь, нарешті, відшукав старі труси Ігоря Борисовича Чорного, які зникли п'ять років тому.

Вдячності Чорного немає меж. Героя чекає нагорода. 30% від трусів

П.С. Є підозра, що сільські магазини - це єдиний бізнес в нашій місцевості, який КОНЬ не кришує - що з них узяти!. Тому й проявив героїчну пильність. Тому й була призначена жіночка на роллю цапа-відбувайла у героїчному послужному списку Коня

https://od.npu.gov.ua/news/zvichajni-novini/policzejski-prityagnuli-do-administrativnoji-vidpovidalnosti-prodavczya-magazinu/

http://kotpartizanen.blogspot.com/2016/12/blog-post_38.html

Немає коментарів:

Дописати коментар