середу, 21 лютого 2018 р.

Тремтять московські халабуди

Бійці Добровольчого батальйону ОУН нанесли черговий урон представництвам росії в Україні.

Були погромлені офіси Сбербанку росії, Альфа-банку і "Россотрудничества". Структур, що фінансують і підготовлюють терористів та сепаратистів в Україні.

Відмінність цих акцій від минулих у тому, що якщо раніше поліціянти та сучасна "беркутня" охороняли офіси кацапських посіпак, то цього разу байдуже спостерігали у сторонці.

Якщо раніше уся "дємократічєская обществєнность" осатаніло волала про безчинства та ганьбу перед Заходом, то нині схвально промовчала.

Добровольчий батальйон ОУН на чолі з Миколою Коханівським завжди випереджає час і слугує дороговказом до розвитку подій в Україні.

Через півтори роки після перших акцій по покаранню московських агентів в Україні, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, а за ним і решта владної верхівки, визнали, що "постраждалі" є спонсорами терористів на Сході України.

А бойові побратими з батальйону ОУН продовжують святу справу, незважаючи та сталість та зашоренність мислення владної верхівки та певних верств населення, незважаючи на саботаж певних кіл влади.








Разом переможемо! Слава Україні!

1 коментар: