неділю, 11 лютого 2018 р.

Злочинне угрупування Сергія Коваля продовжує скоювати злочини в Подільську і в Україні

"...Людина, яка скористувалася послугами "Панавтосервісу" лишилася без речей, без зароблених грошей і без усіх своїх документів ( паспорта, закордонного паспорта, кода тощо). І без якихось перспектив усе це повернути. Бо клан Ковалів, мабуть, більш поважний для поліції, аніж та людина, яку вони обікрали.

Ось документи по цьому злочину: ..."

https://kotpartizanen.blogspot.com/2016/09/blog-post_6.html

"...Схема виглядає дуже просто: водії вираховують клієнтів, які повертаються з заробітків. Розпитують у них про роботу, про оплату. Потім йде телефоний дзвінок подєльніку, який зустрічає автобус на якійсь із станцій зупинок. Поки нічого невідаючий пасажир сидить у салоні, його багаж видається співучаснику злочина. І той  з ним зникає. По прибуттю пасажира на місце, йому пояснюють, що багажу в нього не було. Звернення у поліцію не спрацьовують. Поліція чомусь не хоче розслідувати ці злочини.

Скарги до керівника підприємства Сергія Коваля теж наштовхуються на глуху стіну. Аякже, він жеж у долі! Схема працює без збоїв..."

https://kotpartizanen.blogspot.com/2016/12/blog-post_35.html



Ця сімейна банда продовжує вчиняти злочини проти людей. Наступне розслідування у наступних публікаціях на сайті КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ

2 коментарі: