вівторок, 12 грудня 2017 р.

Мафія Півночі Одещини

Сергій Іванович Лупашко - придністровський бандючок, який свого часу через кримінальні розборки і злочини втік з невизнаного Придністров'я на Одещину. На залишки грошей від злочинної діяльності орендував землю в Кодимському районі, біля села Олексіївка. Махінаціями, несплатою податків та іншими оборутками сколотив собі чималенький капітал. Далі став займатися рейдерством і, звичним для себе з придністровських часів, бандитизмом. Влаштовував масові заворушення у районі.  Коли його справи у Придністров'ї забулися, знов повернувся на постійне місце проживання у невизнану ПМР. Буває у своїх господарствах максимум раз на тиждень. Це не завадило шахраю стати депутатом Одеської обласної Ради. Політичний дах сепаратисту Лупашку надав Опозиційний блок (Жопоблок)

Ми надаємо нашим читачам інформацію про злочинну діяльність мафіозі та сепаратиста Лупашка, громадянина невизнаної ПМР. Надалі буде більш детальна інформація по усіх його кримінальних злочинах.

Лупашко Сергій Іванович, 1965 року народження, освіта середньо-спеціальна,  за фахом механік, голова СФГ «Круїз», депутат Одеської обласної ради.

Працює  головою СФГ «Круїз» починаючи з 2004 року.

Селянське фермерське господарства «Круїз»  зареєстроване  19.02.2004 року. Займається вирощуванням зернових, технічних культур, садівництвом та овочівництвом. Вобробітку знаходиться 539.47га землі, садина площі 124.5га.

Крім того СФГ «Круїз» використовує сади на площі 116 га без право установчих документів та сплати податків.

Станом на 01.08.2017 року до бюджетів всіх рівнів СФГ «Круїз» сплатило 240,2 тис. грн. або 361,5 грн на 1га землі в обробітку, при середньому показнику по району близько 775 грн на 1 га. Так як обробіток садів є трудомісткою галуззю сільського господарства то податкове навантаження на 1 га землі виглядає зовсім не природно.

У 2017 році господарство отримало 44,3 ц/га ранніх зернових та зернобобових культур,в тому числі урожай озимої пшениці склав 44,3 ц/га, при середній урожайності в цілому по району 47,0 ц/га.

Середня чисельність працівників, які офіційно працюють в СФГ «Круїз» в червні 2017 року склала 16 чоловік. Однак під час сезонних сільськогосподарських робіт до роботи залучаються робітники з навколишніх сіл до 300 чоловік в день. На жаль всі вони працюють неофіційно, без сплати податків державі.

Аналізуючи подану декларацію громадянин Лупашко Сергій Іванович задекларував дохід за основним місцем роботи в сумі 1477 грн. на місяць та за сумісництвом- 3680 грн. При цьому є власником найдорожчих марок легкових автомобілів, таких як MERCEDES-BENZ, модель Е 200, ринкова вартість якого більше 1,5 млн. грн. та  KIA , модель CEED,ринковою вартістю 500 тис.грн. 

Громадянин Лупашко Микола Іванович, який є членом СФГ «Круїз» також задекларував дохід за основним місцем роботи в сумі 1477 грн. на місяць.  При цьому також є власником легкових автомобілів, таких як Toyota модель Prado, ринкова вартість, якого більше 1.0млн. грн. та  Hyunday , модель i30,ринковою вартістю 500 тис.грн.

Виходячи з аналізу публічних виступів Лупашка Сергія Івновича незрозуміло, що стало підставою для видачі йому в непризнаній республіці Придністров’ї 1000 га орної землі із них: 400 га в Каменському районі, 600 га в Рибницькому районі, як і те, яким чином громадянин України відкрив бізнес на території Росії та володіє готельно - розважальним комплексом в Каменському районі республіки Молдова.

Також Лупашко займається контрабандою м'яса, цигарок, спирта і наркоти із Придністров'я. З цих грошей він платить невеличкі хабарі, бо вкрай жадібний, київським мєнтам, аби в разі небезпеки вони розповіли, який Лупашко гарний хазяїн і патріот. Хоча він лише вор, рейдер і сепаратист.

Далі буде...

1 коментар: