суботу, 5 серпня 2017 р.

Пацюки у банці. Злочинний шлях мєнта Конєвщинського виходить на нові орбіти

Як стало відомо редакції Котовських Партизанів злочинний мєнт Конєвщинський створив ОЗУ і витісняє з кримінального бізнесу банду Чорного-Галактіонова.

Якщо раніше Конь ходив під Понепалюком і знав своє місце, то зараз він остаточно розперезався у кримінальному бєпрєдєлі.

Він відбирає у Чорного нелегальний бізнес по контрабанді цигарок,  спирту, окорочків, наркоти. Збут у місті цих контрабандних товарів і наркоти теж вже керується і кришується Конєвщинським.

Але Конь опустився до відвертого розбою та грабежу подільчан і мешканців Півночі Одещини.
Він фактично був керівником банди Валерія Ковальова, що діяла по всій Півночі Одещини, грабуючи людей і займаючись розбоєм.

Банда ніколи не йшла на злочин навмання. Вони знали в кого є гроші чи якісь матеріальні цінності.

Цією інформацією їх забезпечував Конєвщинський, завдяки своїй станції для прослуховування мобільних телефонів.  http://kotpartizanen.blogspot.com/2017/04/blog-post_83.html  Конєвщинський скеровував їх напади на людей, прикривав розпочаті справи проти них, забезпечував банді захист і кришу.

Про це свідчить навіть той факт, що коли Ковальов у стані алкогольного спяніння сбив на машині у Подільську людину, прибувший на місце злочину Конєвщинський забрав загублені від машини номери. Ці номери зникли і у справі не фігурують.

Коневщинський виконував свою роботу у банді на відмінно, за що і мав основний куш із злочинних доходів.

Але злочинна діяльність бандита Валерія Ковальова перейшла усі межі, тому Конєвщинському довелося здати Ковальова, що він із задоволенням, вже не вперше зробив.

Ковальов затриманий прокуратурою, перебуває у СІЗО, і ніякі Конєвщинські з Тодоровими йому не допоможуть.

Та Конєвщинськи не сумує за Ковальовим. Він має інших бандитів-кримінальників у кишені, з якими затіває нові злочинні схеми, віджимаючи кримінальні бізнеси у інших ОЗУ.  http://kotpartizanen.blogspot.com/2017/06/blog-post_10.html     http://kotpartizanen.blogspot.com/2017/04/blog-post_22.html

Конєвщинський увійшов у смак великих кримінальних грошей і цього мєнта-перевертня нічого, крім тюрми, не зупинить.

Конь вірить, що награбовані гроші врятують його, він шукає куди завозити «валізки». Навіть у Київ торить злочинний шлях.

Але ми віримо і знаємо, що шляхи кримінальних злочинців стали дуже короткими. Тож Коню доведеться сісти і віддати усе, навіть той домік у Болгарії, який він прикупив собі на старість.

Банду геть! Все буде Україна! Правда переможе!

17 коментарів:

  1. Он пытал людей отжимая бизнеса! На нём клейма негде ставить столько грехов.

    ВідповістиВидалити
  2. Теперь понятно от чего Максимов каждый день на пятиминутка у Коня)))))

    ВідповістиВидалити
  3. Це Максимов заносить з нічного контробасу дань. МАКСИМ ЦЕ КІНЬ-КОНЯ)

    ВідповістиВидалити
  4. Як Конь зи своїм конем Максимовим гроши Васи Вигири поділили) а Басул йолупе сидить взявше все на себе навить той автомат что знайшли при обшуку у Максимова))

    ВідповістиВидалити
  5. Як Конь зи своїм конем Максимовим гроши Васи Вигири поділили) а Басул йолупе сидить взявше все на себе навить той автомат что знайшли при обшуку у Максимова))

    ВідповістиВидалити
  6. А ви спитайте у Ковальчука, скильки грошей вин дав Максимову за спалення Гермесу в минулому кафе "Черёмушки"

    ВідповістиВидалити
  7. А ви спитайте у Ковальчука, скильки грошей вин дав Максимову за спалення Гермесу в минулому кафе "Черёмушки"

    ВідповістиВидалити
  8. Конь наверное уволиться с мелиции и как бывший милиционер Гриша Перлей начнёт тоже тянуть сам спирт и сигареты

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Подібний розвиток подій дуже вірогідний. Принаймні, останні "тєлодвіженія" Коня про це свідчать

      Видалити
  9. Кто мешает,Гришке Перлею,Конь их убирает,занялся плотно Барбулатом Сергеем,с Красных Окон.

    ВідповістиВидалити
  10. Котовский смотрящий МАКСИМ вступает в ряды ДРУЖИНИКОВ! САМООБОРОНА КОТОВСК! - YouTube
    https://m.youtube.com/watch?v=OS3uyiVr0g8

    ВідповістиВидалити
  11. Очень удобна Конювшинскому,он посылает своего Максимова,тот со своими бролерами)нападают на бизнесменов,они обращаются к Конювшинскому, он им помогает решить вопрос,за это они его блогодорят финансово,они эти деньги делят с Максимовым,и бизнесмен у Толи Конювшинского в плену))))

    ВідповістиВидалити
  12. 10 жовтня 2016 року дійсно був факт ДТП с участю Ковальова "Валери Балтського", який втік з місця вчинення наїзду на деда. На місці злочину Конєвщинського не було, а номера він викрав в черговій частині, щоб таким способ підставити Вікулю Тимчишину (колишнього старшого слідчого Подільського відділу поліції) та одночасно прикрити свого кореша. Однак, коли через кілька місяців справу по ДТП з участю Ковальова передали від іншого слідчого до Тимчишиної В., без вилучених попередньо нею номерів Ковальової машини, то сама Вікуля почала "колотити" і номерний знак дуже швидко знайшовся. Як говорили самі працівники відділення Подільської поліції під тумбою службового кабінета Коника.

    ВідповістиВидалити
  13. 10 жовтня 2016 року дійсно був факт ДТП с участю Ковальова "Валери Балтського", який втік з місця вчинення наїзду на деда. На місці злочину Конєвщинського не було, а номера він викрав в черговій частині, щоб таким способ підставити Вікулю Тимчишину (колишнього старшого слідчого Подільського відділу поліції) та одночасно прикрити свого кореша. Однак, коли через кілька місяців справу по ДТП з участю Ковальова передали від іншого слідчого до Тимчишиної В., без вилучених попередньо нею номерів Ковальової машини, то сама Вікуля почала "колотити" і номерний знак дуже швидко знайшовся. Як говорили самі працівники відділення Подільської поліції під тумбою службового кабінета Коника.

    ВідповістиВидалити
  14. Вика нормальной девкой была. Один раз пришол к ней по делу (жены моей были проблемы небольшие но не связаны с криминалом, дело вела вика). Говорю помоги, предлагаю ей 10 000 грн., она с легка улыбнулась и сказала я помогу но денег мне не надо. Вика подсказала что делать, как делать и куда мне надо обратится
    что бы забрать машину. После у меня все получилось. Я беру деньги и иду к ней, даю деньги говорю спасибо большое твоя консультацыя мне помогла и я економил еную суму денег вот тебе благодарность и ложу ей деньги на стол она говорит спасибо денег не надо я рада что вам это помогло. Для меня это был шок, я не видел чтоб мене не брал денег. Говорю ей спасибо тогда я твой должник. Проходит пол года я услышал что Вика с ребенком переезжает в Одессу. Звоню к ней и говору дай тебе вещи перевезу, а она говорит мне нет, не надо спасибо, у меня есть папа. Так к чему я говору толя коневщинский не будь пидаром а бери пример с порядочных людей. Толя Коневщинский эта маленькая и хрупкая девочка Вика не гривны с меня не взяла и не попросила и это достойно для роботнника правохранительних органов. а ты толя конь или чорт хрен тебя знает, и денег у мене здер у три шкуры и машину отжал. Ты подлый человек тебе нельзя работать в полицыи, освободи место нормальным порядочным людям.

    ВідповістиВидалити
  15. Конь пидар гнойний. сколько людей уничтожил заради своих денег. Дайте на его на 20 минут. Он будет опущеным.

    ВідповістиВидалити