суботу, 1 липня 2017 р.

Нова афера-оборудка подільських корупціонерів-можновладців

Саша Плахотний зняв плитку перед Міським Будинком Культури. За "легендою" для того аби поставити нову, за "європейськими стандартами"!

Нафіга?

В європейських стандартах Плахотний розбирається як кнур в апельсинах. Стара плитка якісна і в гарному стані,100 років може ще служити. Місту немає куди більші бюджетні гроші витратити, ніж плитку перед МБК терміново поміняти. Найнагальніша та найневідкладніша справа. Найбільша проблема міста, яка потребує вирішення?

Як завжди нова афера воровитої корупційної влади Подільська, яка вигадує усе нові й нові комбінації, аби вкрасти гроші з бюджету.

Стару, але якісну, плитку спишуть і продадуть. На закупівлі нової намиють грошей. На роботі по її монтуванню теж вкрадуть чималенько. Який простір відкривається для улюблених фінансових зловживань....



Нинішня влада Подільська не робить нічого на чому не можна було б вкрасти. Вона тільки вигадує оборудки і викачує на них гроші з бюджету в свою кишеню. І перший спеціаліст у цьому - ригівський корупціонер Саша Плахотний.

Відбувається цей "беспрєдєл" через безкарність. Але не "обольщайтесь", худоби. Ви живете у стані і за статусом відтермінованого розстрілу

3 коментарі:

  1. Як кажуть - не нажеруться! А кнур Плахотний скоро лусне!

    ВідповістиВидалити
  2. Свиноматка Плахотный сначала обокрал своих родственников в Стиноле, а теперь обкрадывает городской бюджет! Чтобы ты дальше не свинюшек, а ёжиков рожал!

    ВідповістиВидалити